fbpx

Αρχίζουν στο Αγρίνιο τα Πανελλήνια πρωταθλήματα θαλασσίου σκι

Αρχίζουν στο Αγρίνιο τα Πανελλήνια πρωταθλήματα θαλασσίου σκι

Η κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Θαλασσίου Σκι Ανδρών – Γυναικών, Νέων & Seniors, ξεκινά την Πέμπτη 24/08 στο Ομοσπονδιακό Προπονητικό Κέντρο, στη λίμνη Στράτου, στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας.

Tο πρόγραμμα ανοίγει την Πέμπτη στις 14:00 με τον 1ο Προκριματικό γύρος στις φιγούρες των γυναικών 45+.  Οι αγώνες θα συνεχιστούν την Παρασκευή 25/8 από τις 08:00πμ. έως τις 18:00μμ, το Σάββατο 26/8 από τις 08:30πμ έως τις 20:00μμ και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 27/8 από τις 09:00πμ έως τις 15:00μμ με τις απονομές στους νικητές.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2023, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι, συμμετέχουν 60 αθλητές από τους ομίλους όλης της χώρας, οι οποίοι θα συναγωνιστούν στα 4 αγωνίσματα του Θαλασσίου Σκι, δηλαδή το σλάλομ, τις φιγούρες, το άλμα και το τρίαθλο.

Το πρωτάθλημα αναμένεται συναρπαστικό καθώς συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες αθλητές, όπως η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αγγελική Ανδριοπούλου και αρκετοί αθλητές με Πανευρωπαϊκές νίκες και διακρίσεις. Οι κατηγορίες των αθλητών που θα λάβουν μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ξεκινούν από την ηλικία κάτω των 8 ετών και φτάνουν μέχρι την ηλικία άνω των 70.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα