fbpx

Hockey5s: Στο Ομάν το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο γυναικών στην ιστορία

Hockey5s: Στο Ομάν το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο γυναικών στην ιστορία

Η διοργανώτρια χώρα του Ομάν θα φιλοξενήσει τη δράση στο πρώτο γυναικείο παγκόσμιο κύπελλο Hockey5s στην ιστορία.

 Το Ομάν κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με την Ολλανδία, τη Μαλαισία και τα Φίτζι ενώ στο αντίστοιχο τουρνουά των ανδρών το Ομάν θα παίξει με Μαλαισία, Φίτζι και ΗΠΑ στο πλαίσιο του τέταρτου ομίλου. Τα δύο τουρνουά θα περιλαμβάνουν 16 ομάδες με τα ματς να διεξάγονται στην πρωτεύουσα Μουσκάτ από τις 24 έως τις 31 Ιανουαρίου του 2024

Η γυναικεία ομάδα του Ομάν θα αγωνιστεί στον πρώτο όμιλο ενώ ο δεύτερος αποτελείται από τις Αυστραλία, Νότια Αφρική, Ουκρανία και Ζάμπια με τον τρίτο να βλέπει τις Ινδία, Πολωνία, Ναμίμπια και ΗΠΑ. Τέλος, ο τέταρτος αποτελείται από τις Ουρουγουάη, Νέα Ζηλανδία, Ταϊλάνδη και Παραγουάη.

 Στον πρώτο όμιλο των ανδρών, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη η Ολλανδία, θα αντιμετωπίσει την τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια, την ομάδα του Πακιστάν, μαζί με την Πολωνία και τη Νιγηρία.

 Ο δεύτερος όμιλος περιλαμβάνει τις Αίγυπτο, Ινδία, Ελβετία και Τζαμάικα ενώ ο τρίτος έχει την κάτοχο του αργυρού Ολυμπιακού μεταλλίου Αυστραλία με τις Νέα Ζηλανδία, Τρινιντάντ και Τομπάγκο και την Κένυα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα