fbpx

NFL: Πλήγμα για τους New York Jets, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Ρότζερς

NFL: Πλήγμα για τους New York Jets, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Ρότζερς

Ο Άαρον Ρότζερς, που έκανε το ντεμπούτο του με τους New York Jets, απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο, αφού υπέστη τραυματισμό στον αριστερό αχίλλειο μόλις στην τέταρτη αναμέτρησή του στο παιχνίδι της ομάδας με τους Buffalo Bills τη Δευτέρα (11/9) και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν 2023.

Ο προπονητής των Jets, Ρόμπερτ Σάλεχ, δήλωσε στους δημοσιογράφους σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την Τρίτη: «Είναι εκτός για όλη τη χρονιά. Χρειάζεται χειρουργική επέμβαση».

Ο Σάλεχ δήλωσε ότι δεν έχει πληροφορίες για το πρόγραμμα της χειρουργικής επέμβασης και τη διαδικασία αποθεραπείας του τέσσερις φορές πολυτιμότερου παίκτη. Στα 39 του χρόνια, ο Ρότζερς είναι ο δεύτερος γηραιότερος παίκτης του πρωταθλήματος και αυτή θα ήταν η 19η σεζόν του.

Πολλές πηγές δήλωσαν στο CNN ότι η μαγνητική τομογραφία την Τρίτη έδειξε πλήρη ρήξη του αριστερού αχίλλειου τένοντα του Ρότζερς.

Ο τραυματισμός σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης κίνησης της ομάδας στην πρώτη περίοδο, όταν ο Ρότζερς δέχθηκε επίθεση από τον ακραίο επιθετικό των Μπιλς, Λέοναρντ Φλόιντ.

Αφού εξετάστηκε στην μπλε ιατρική σκηνή στην άκρη του γηπέδου, ο 39χρονος μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια με καροτσάκι και έχασε το υπόλοιπο του αγώνα.

Ο αναπληρωματικός πασαδόρος Ζακ Γουίλσον μπήκε στο παιχνίδι για τον τραυματία Ρότζερς.

Ο Ρότζερς ήταν το βασικό απόκτημα της offseason για τους Τζετς, οι οποίοι έχουν να μπουν στα πλέι οφ από τη σεζόν του 2010. Ορισμένοι σχολιαστές του NFL πίστευαν ότι ο Ρότζερς θα μπορούσε να προσφέρει μια ευκαιρία για μια θέση στην postseason και ίσως έναν τίτλο.

Ο σπουδαίος παίκτης κέρδισε τα βραβεία MVP το 2011, το 2014, το 2020 και το 2021, ενώ κατά τη διάρκεια αυτών των ετών σημείωσε πολλά ρεκόρ για την ακρίβεια και τη θνησιμότητά του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα