fbpx

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Μπιλ Κρίσμαν

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Μπιλ Κρίσμαν

Μία από τις πλέον εξέχουσες προσωπικότητες στον κόσμο του μπόουλινγκ, ο Μπιλ Κρίσμαν, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών. Ο εκλιπών ήταν ο συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Storm Products, εταιρίας εξοπλισμού για μπόουλινγκ. Η προσφορά του στο άθλημα χαρακτηρίζεται ως ανεκτίμητη, καθώς τα τελευταία σχεδόν 40 χρόνια εισήγαγε τις πλέον καινοτόμες μπάλες, αλλάζοντας σε μεγάλο βαθμό τη φύση του σπορ.

Η πρώτη μπάλα μπόουλινγκ με την… υπογραφή του Κρίσμαν εμφανίστηκε το 1985 με την τότε εταιρία του, την High Score Products. Έξι χρόνια αργότερα ένωσε τις δυνάμεις του με τον Κιθ Όρτον, δημιουργώντας μία νέα εταιρία που εκτός από μπάλες θα παρήγαγε και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα εξοπλισμού για μπόουλινγκ. Αυτή η εταιρία έλαβε το όνομα Storm Products τρία χρόνια αργότερα, το 1994.

Ειδική μνεία στον εκλιπόντα έκανε ο Τζέισον Μπελμόντε, κάτοχος 15 μέιτζορ τίτλων στο PBA Tour, με τον Αυστραλό να αποχαιρετά έτσι έναν άνθρωπο που απετέλεσε μία από τις βασικότερες πηγές έμπνευσης και ώθησης για να μπει στο σπορ και να ανοίξει τον δρόμο για την καριέρα που ακολούθησε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα