fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο ICF Canoe Slalom: Εξασφάλισε τον τίτλο η Τζέσικα Φοξ

Παγκόσμιο Κύπελλο ICF Canoe Slalom: Εξασφάλισε τον τίτλο η Τζέσικα Φοξ

Η Αυστραλή Τζέσικα Φοξ πήρε τη νίκη σε κανόε και καγιάκ στο Παρίσι και πήρε τον τίτλο στη γενική του παγκοσμίου κυπέλλου.

 Στις εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τη δράση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της επόμενης χρονιάς η Φοξ, μία από τις σπουδαιότερες αθλήτριες όλων των εποχών πήρε τον πέμπτο διαδοχικό της τίτλο στο μονοθέσιο καγιάκ και τον πέμπτο στην καριέρα της στο μονοθέσιο κανόε.

 Στο καγιάκ η Φοξ παρά την ποινή των 2 δευτερολέπτων πήρε τη νίκη με διαφορά 1,59 δευτερολέπτων από την Αυστριακή Κορίνα Κούνλε ενώ 3η ήταν η Κλαούντια Ζβολίνσκα από την Πολωνία φτάνοντας τις τρεις επιτυχίες στην σεζόν. Στο κανόε που είχε ακόμα καλύτερη χρονιά έφτασε τις τέσσερις νίκες επιστρέφοντας στην κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά από το 2019 νικώντας με διαφορά άνω των τεσσάρων δευτερολέπτων την Τσέχα Γκαμπριέλα Σατκόβα ενώ 3η ήταν η Βρετανίδα Μάλορι Φράνκλιν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φοξ, κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο μονοθέσιο κανόε, καταφέρνει για 3η φορά να πάρει τον τίτλο του παγκοσμίου κυπέλλου ταυτόχρονα και στα δύο αγωνίσματα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα