fbpx

World Online XC Contest: Οι νικητές του 2023 (video)

World Online XC Contest: Οι νικητές του 2023 (video)

Με την συμμετοχή περισσότερων από 3.000 πιλότων το φετινό World Online XC Contest με συνολικά 12 κατηγορίες στο πρόγραμμα.

Οι περισσότερες συμμετοχές στο παραπέντε με 2.984 πιλότους σε 8 κατηγορίες. Ο Γάλλος Τίμο Λεονετί πρώτος στην Open με 3.022, 26 βαθμούς σε έξι πτήσεις σε Γαλλία, Βραζιλία και Σομαλία.

Ο Μάρτιν Μπίλερ από το Λιχτενστάιν πήρε τον τίτλο στην Serial με 2.358,56 βαθμούς από έξι πτήσεις σε Βραζιλία και Ελβετία.

Τους 2.336,30 βαθμούς σε έξι πτήσεις και την πρώτη θέση στην Sport πήρε ο Αυστριακός Αλεξάντερ Ρόμπε με τη δράση στη χώρα του και την Ιταλία.

Ο Ντάμιαν Λεστάρπε από την Αργεντινή κορυφαίος στην Standard με 2.154,66 βαθμούς σε έξι πτήσεις στη χώρα του και τη Βραζιλία.

136 γυναίκες πήραν μέρος σε Open, Serial και Standard. Στην Open γυναικών πρώτη η Σερένα Ρόντσι από την Ελβετία με 1806,10 βαθμούς σε έξι πτήσεις. Η δράση στη χώρα της και τη Βραζιλία με την ίδια να παίρνει τον τίτλο και σε Serial και Standard.

Στο Hangliding το πρόγραμμα είχε τρεις κατηγορίες για τους άνδρες και μία για τις γυναίκες. Στην Class 1 νικητής ο Γερμανός Μάρκους Έμπενφελντ και στην Class 5 ο Αυστριακός Τόνι Ραουμάουφ. Στην Class 2 νικητής ο Γάλλος Πατρίκ Σοπάρ Λαλιέ και στις γυναίκες η Γερμανίδα Κορίνα Σβιγκερσχάουζεν.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αεραθλήματα