fbpx

Παρίσι 2024: Σε τρεις χώρες τα προ-Ολυμπιακά τουρνουά (video)

Σε Βαλένθια, Ρίντσι και Μάσκατ η δράση.

Τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024 σε Ισπανία, Ομάν και Ινδία σε άνδρες και γυναίκες.

Πλούσια σε δράση αυτή η εβδομάδα στο χώρο του χόκεϊ σε χόρτο. Συνολικά 18 εθνικές ομάδες, 36 σε κάθε κατηγορία διεκδικούν από 8 εισιτήρια σε κάθε μία από τις τρεις παραπάνω χώρες.

Η Βαλένθια στην Ισπανία δίνει τρία εισιτήρια σε άνδρες και άλλα τόσα σε γυναίκες. Επίκεντρο της δράσης το γήπεδο Betero, κοντά στις παραλίες της περιοχής Arenas. Ως διοργανώτρια αλλά και πρωταθλήτρια Ευρώπης η Γαλλία έχει εξασφαλισμένη την συμμετοχή της.

Φαβορί στον πρώτο όμιλο των ανδρών η κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου στο Τόκιο, ομάδα του Βελγίου. Δεύτερη στη διοργάνωση του 2016. Ο ανταγωνισμός από Ιρλανδία, Ουκρανία και Ιαπωνία. Στο δεύτερο όμιλο η οικοδέσποινα Ισπανία, μαζί με Νότια Κορέα, Αίγυπτο και Αυστρία.

Το Βέλγιο φαβορί και στις γυναίκες. Στον πρώτο όμιλο μαζί Νότια Κορέα, Ιρλανδία και Ουκρανία. Στο δεύτερο όμιλο η κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου το 2016, η Μεγάλη Βρετανία. Ο ανταγωνισμός από Ισπανία, Καναδά και Μαλαισία.

Στο Μασκάτ του Ομάν, οι Χιλή, Μεγάλη Βρετανία, Κίνα, Πακιστάν, Μαλαισία, Γερμανία, Καναδάς και Νέα Ζηλανδία στους άνδρες. Στις γυναίκες, Χιλή, Γερμανία, Ιαπωνία, Τσεχία, Ιταλία, Ινδία, Νέα Ζηλανδία και ΗΠΑ παίρνουν μέρος στην Ινδία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χόκεϊ σε Χόρτο