fbpx

Ευρωπαϊκό Μπόουλινγκ: Εξασφάλισε μετάλλιο η Σαγώνα στο Βερολίνο!

Ευρωπαϊκό Μπόουλινγκ: Εξασφάλισε μετάλλιο η Σαγώνα στο Βερολίνο!

Μετά από την σπουδαία πρόκρισή της στην τετράδα του ατομικού γυναικών, η Γεωργία Σαγώνα εξασφάλισε άλλο ένα μετάλλιο στο Πρωταθλητών Μπόουλινγκ – ECC 2023, που διεξάγεται στο Βερολίνο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε εξαιρετική παρουσία στα τέσσερα παιχνίδια της φάσης των “8”, έχοντας σε αυτά μέσο όρο 208,5, και κατόρθωσε να μπει στην προνομιούχο τετράδα με συνολικό άθροισμα 7.184 κορύνες στο σύνολο των 36 παιχνιδιών της στη διοργάνωση και με γενικό μέσο όρο 199,6.

Η Σαγώνα προκρίθηκε ως 4η και πλέον θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την 1η της κατάταξης Αγγλίδα Βέριτι Κρόουλι (12:30 – 14:00), σε μία αναμέτρηση που θα κριθεί στις δύο νίκες ξεκινώντας από μηδενική βάση. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών της κατηγορίας γυναικών συνθέτουν η Φινλανδή Ροόσα Λουντέν και η Γερμανίδα Ναντίν Μάιερ.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Κριζίνης ολοκλήρωσε την επιτυχημένη παρουσία του στο Βερολίνο καταλαμβάνοντας την 8η θέση στην κατηγορία ανδρών, με 7.944 κορύνες στο σύνολο των 36 παιχνιδιών και με γενικό μέσο όρο 220,7, απέχοντας 185 κορύνες από την τετράδα των μεταλλίων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπόουλινγκ