fbpx

Πρώτος Διασυλλογικός Αγώνας παρκούρ της ΕΓΟ

Πρώτος Διασυλλογικός Αγώνας παρκούρ της ΕΓΟ

Στο Γραμματικό του Δήμου Μαραθώνα και το Sports Village Athitak, φιλοξενήθηκε ο πρώτος Διασυλλογικός Αγώνας Παρκούρ Ανδρών-Γυναικών της ΕΓΟ την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

Το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία, καθώς συμμετείχαν συνολικά 45 αθλητές και αθλήτριες, που αψήφησαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και πρόσφεραν όμορφο θέαμα.

Νικητές αναδείχθηκαν ο Μίμης Θεοδωρίδης του ΑΟ Παλμός Καβάλας στο freestyle ανδρών, η Έλενα Γεωργαντά του ΑΣ Ίρις Θεσσαλονίκης στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, ο Μάριος Ξέρρας του ΓΑΣ Περιστερίου Ειρήνη στο αγώνισμα ταχύτητας (speed) ανδρών και η Βικτωρία Γεωργουλάκη Τζαννέτου του ΟΚΑ Αρκάδι στο speed των γυναικών.

Πρόσθετη αίγλη έδωσε η παρουσία του παγκόσμιου πρωταθλητή του freestyle Δημήτρη Κυρσανίδη, ο οποίος παρευρέθηκε στους αγώνες ως κριτής και επιπλέον πρωταγωνίστησε στο workshop που “στήθηκε” στο περιθώριο του αγωνιστικού προγράμματος από τους υπεύθυνους του Sports Village Athitaki, προσφέροντας σε περίπου 40 παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν το παρκούρ και να μπουν στον συναρπαστικό κόσμο του ανερχόμενου αυτού αθλήματος.

Εκ μέρους της διοίκησης της ΕΓΟ, στους αγώνες παρέστησαν η Γ’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και υπεύθυνη του αθλήματος του Παρκούρ Ειρήνη Μανδραβέλη, καθώς και το μέλος του ΔΣ Ελένη Μιχοπούλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Παρκούρ