fbpx

Ευρωπαϊκό Wakeboard: Με 5 αθλήτριες η Ελλάδα στους τελικούς της Σικελίας

Ευρωπαϊκό Wakeboard: Με 5 αθλήτριες η Ελλάδα στους τελικούς της Σικελίας

Κατά τη δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Wakeboard, που διεξάγεται στην Σικελία, από την 1η έως την 4η Νοέμβριου 2023, η Εθνική Ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Πέντε αθλήτριες μας προκρίθηκαν στους τελικούς του Σάββατου (4/11), ενώ οι δύο αθλητές μας έχασαν την πρόκριση στις λεπτομέρειες.

Συγκριμένα, η Κατερίνα Ανδρεοπούλου, στην κατηγορία Open Women, προκρίθηκε στον τελικό με την 1η καλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία. Η Θάλεια Πετροπούλου, στην κατηγορία Ο40 Veteran Women, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό με την 3η επίδοση. Την πρόκριση πανηγύρισε και η Μια Σαπουτζόγλου, στην Junior Women, με την 4η καλύτερη βαθμολογία.

Μια θέση στο βάθρο της κατηγορίας U14 Girls θα διεκδικήσει η Άννα Μαρία Θωμαΐδου, που πήρε την 5η θέση. Μαζί της θα είναι και η Αλεξάνδρα Καββαδά, που στην παρθενική της συμμετοχή σε διεθνή αγώνα πλασαρίστηκε στην 6η θέση.

Στα αγόρια, ο Δημήτρης Φατσής, στην κατηγορία O30 Men, ολοκλήρωσε την παρουσία του καταλαμβάνοντας την 7η Θέση, ενώ ακριβώς την ίδια πορεία είχε και ο Άγγελος Θωμαΐδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Θαλάσσιο Σκι