fbpx

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 14/2

Ζώδια

Τα ζώδια και οι προβλέψεις σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Δείτε τι αναφέρουν για εσάς τα άστρα την ημέρα των ερωτευμένων.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου-20 Απριλίου)

Η ακανόνιστη διατροφή μπορεί να μην είναι προς όφελός σας. Ένα οικονομικό μπέρδεμα απειλεί να σας παρασύρει στο επίκεντρό του. Κάποιοι από εσάς πρόκειται να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Μια καλή είδηση θα σκορπίσει ενθουσιασμό στην οικογένεια. Προβλήματα προβλέπονται για όσους ταξιδεύουν σε μεγάλη απόσταση οδικώς. Κάποιοι από εσάς μπορεί να προσθέσετε στη λίστα των ακινήτων σας, κλείνοντας ένα νέο.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου-20 Μαΐου)

Αισθάνεστε στην κορυφή του κόσμου, όσον αφορά την υγεία. Ωστόσο η πρόβλεψη του ζωδίου σας μπορεί να σας προσγειώσει. Μια περικοπή μισθού ή κάποια άλλη μείωση μπορεί να σας κάνει να δείτε κόκκινο. Η ακλόνητη συγκέντρωση θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε πολλές εργασίες σήμερα. Σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να βρείτε χρόνο για να περάσετε με την οικογένειά σας. Μια εκδρομή ή μια έξοδος με φίλους δεν αποκλείεται να γίνει. Τα σχέδια για την ανακαίνιση του σπιτιού μπορεί να ξεκινήσουν σύντομα. Οι προσπάθειές σας στον ακαδημαϊκό τομέα είναι πιθανό να επαινεθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Ένα νέο πρόγραμμα εκγύμνασης θα εξυπηρετήσει άριστα τον σκοπό σας. Οι παρορμητικές αγορές μπορεί να σας φορτώσουν με κάτι που δεν χρειάζεστε πραγματικά. Θα χρειαστεί να τα δώσετε όλα σε ένα σχέδιο για να πετύχει. Μια οικογενειακή συγκέντρωση μπορεί να σας βρει στο στοιχείο σας. Μπορεί να σας προσκαλέσουν σε ένα πάρτι ή σε μια εκδήλωση που μπορεί να απαιτεί μακρινά ταξίδια. Μην αγγίξετε τίποτα σήμερα που έχει να κάνει με ακίνητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Θα ωφεληθείτε αν κάνετε ένα διάλειμμα από την τακτική σας άσκηση. Μια επικερδής συμφωνία μπορεί να σας αποφέρει πολλά χρήματα. Η πιθανότητα να τοποθετηθείτε σε θέση προαγωγής φαίνεται λαμπρή. Με τους γονείς μακριά, κάποιοι από εσάς μπορείτε να αναπνεύσετε ήρεμα στο σπίτι! Ένα πολυαναμενόμενο ταξίδι μπορεί να σας κρατήσει σε κατάσταση ενθουσιασμού. Όσοι θέλουν να νοικιάσουν τους χώρους τους είναι πιθανό να βρουν ένα ιδανικό πάρτι. Χαλαρή περίοδος μπορεί να αναμένεται στο ακαδημαϊκό μέτωπο.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου-23 Αυγούστου)

«Προσοχή» λέει το ζώδιο σας σήμερα. Μια ασθένεια απειλεί να σας δημιουργήσει προβλήματα και να επηρεάσει την καθημερινότητά σας. Σπάταλα έξοδα μπορεί να απειλήσουν να αδειάσουν τα ταμεία σας. Η έλλειψη ενέργειας μπορεί να σας κάνει να αναβάλετε κάποιες σημαντικές εργασίες. Μπορεί να μην βρείτε καμία ξεκούραση ή χαλάρωση στο σπίτι λόγω κάποιας διακοπής ή της άλλης. Μπορεί να προσφερθείτε εθελοντικά σε ένα αυτοσχέδιο ταξίδι με φίλους και να απολαύσετε τον χρόνο σας μαζί. Η συμμετοχή σε μια ομάδα μελέτης στον ακαδημαϊκό τομέα θα είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου)

Συνιστάται η τήρηση μιας καθορισμένης ρουτίνας. Το οικονομικό μέτωπο θα είναι σε καλό δρόμο. Δεν υπάρχει επιστροφή για εσάς τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο για να επισκεφθείτε έναν τουριστικό προορισμό με την οικογένειά σας. Η λήψη βοήθειας από κάποιον ενημερωμένο στο ακαδημαϊκό μέτωπο θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το μυαλό σας. Κάποιοι από εσάς είναι πιθανό να τιμηθείτε σε μια εκδήλωση ή να προσκληθείτε για φιλοξενούμενη διάλεξη.

ΖΥΓΟΣ (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Ο σχεδιασμός ενός προγράμματος γυμναστικής σύμφωνα με τον τρόπο ζωής σας θα λειτουργήσει υπέρ σας. Το να συμβαδίζετε με τη μόδα μπορεί να αναγκάσει κάποιους να αγοράσουν κάτι ακριβό. Ένας αντίπαλος στη δουλειά μπορεί να προσπαθήσει να αποκτήσει το πάνω χέρι αν δεν είστε αρκετά προσεκτικοί. Η οικογένεια μπορεί αρχικά να μην υποστηρίξει τις ιδέες σας, αλλά θα τους παρακάμψετε. Μια ευκαιρία να ταξιδέψετε σε ένα επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να μην έρθει στο δρόμο σας, στα θετικά του ζωδίου σας Είναι πιθανό να βγείτε νικητές σε μια ανταγωνιστική κατάσταση στον ακαδημαϊκό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Οι λάτρεις της γυμναστικής μπορεί να χάσετε προπονήσεις, για λόγους που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Κάποιος μπορεί να σας δώσει μια χείρα βοηθείας στο νομισματικό μέτωπο. Η τύχη θα έχει σίγουρα ένα λόγο στο να ολοκληρώσετε εγκαίρως μια εργασία σας. Ένα ταξίδι με την οικογένεια μπορεί να αποδειχθεί άκρως χαλαρωτικό και αναζωογονητικό. Μια νέα προσθήκη με τη μορφή ενός περιουσιακού στοιχείου είναι πιθανό να αποκτηθεί. Η θετική συμβολή σας σε μια ομαδική προσπάθεια θα είναι εξαιρετικά επωφελής στον ακαδημαϊκό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοεμ.-21 Δεκ.)

Οι απρόσεκτες διατροφικές συνήθειες μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή είναι πιθανό να σας ανοίξουν κάποιους νέους δρόμους για να κερδίσετε, στα θετικά του ζωδίου σας. Μπορεί να σας δείξουν με το δάχτυλο για κάτι για το οποίο δεν είστε υπεύθυνοι στη δουλειά σας. Η απουσία σας από μια οικογενειακή εκδήλωση κινδυνεύει να σας οδηγήσει στον κοινωνικό παραγκωνισμό. Η πιθανότητα να πάτε διακοπές με φίλους ενδείκνυται και θα είναι πολύ διασκεδαστική. Η φήμη σας πρόκειται να αυξηθεί στο ακαδημαϊκό μέτωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 21 Ιανουαρίου)

Όσοι πάσχουν από μακροχρόνια ασθένεια μπορούν να περιμένουν θαυματουργή ανάρρωση. Θα μπορέσετε να βρείτε περισσότερους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Επαγγελματικά είναι πιθανό να διαπρέψετε και να συναναστραφείτε με τους καλύτερους. Περιορίστε την τάση σας να θεωρείτε δεδομένους τους συνεργάτες σας για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις στο σπίτι. Ένα πολύ δυσάρεστο ταξίδι προβλέπεται για όσους προσπαθούν να ταξιδέψουν χωρίς επιφυλάξεις. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσετε το κάτι παραπάνω στο ακαδημαϊκό μέτωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (22 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)

Τακτικές προπονήσεις μπορεί να ξεκινήσουν όσοι κάνουν καθιστική ζωή για λόγους φυσικής κατάστασης. Καλές επενδύσεις είναι πιθανό να έρθουν στο δρόμο σας. Οι συσσωρευμένες εργασίες μπορεί να απορροφήσουν πολύ από το χρόνο σας. Ο εριστικός σας χαρακτήρας μπορεί να μην είναι ανεκτός στο σπίτι. Προβλέπονται καθυστερήσεις για όσους ταξιδεύουν μεγάλες αποστάσεις οδικώς. Ένα περιουσιακό ζήτημα μπορεί να σας προκαλέσει ένταση. Θα μπορέσετε να προλάβετε μια κατάσταση στο ακαδημαϊκό μέτωπο χωρίς να εμπλακείτε.

ΙΧΘΕΙΣ (20 Φεβρ. – 20 Μαρ.)

Κάποιος μπορεί να γίνει μέντοράς σας στο μέτωπο της φυσικής κατάστασης και να σας οδηγήσει στην απόλυτη υγεία. Το να γίνετε απρόσεκτοι με τα χρήματα είναι πιθανό για κάποιους. Όσοι αγωνίζονται να βρουν λύση σε ένα πρόβλημα στον εργασιακό χώρο θα τα καταφέρουν. Η οικογένεια θα αγαπήσει το νέο περιβάλλον και θα σας βοηθήσει να εγκατασταθείτε γρήγορα. Κρατήστε ανοιχτές τις επιλογές για ταξίδια. Μια μακροχρόνια εργασία στον ακαδημαϊκό τομέα μπορεί να αποδειχθεί βαρετή και επαναλαμβανόμενη.

Αυτές ήταν οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια σήμερα 14 Φεβρουαρίου…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα