fbpx

Εξετάσεις επιπέδων για τα παιδιά και τους εφήβους της IKMF (pics)

Εξετάσεις επιπέδων για τα παιδιά και τους εφήβους της IKMF (pics)

Στις 19 Ιουνίου 2022, μετά από δύο χρόνια διακοπής λόγω κορωνοϊού, διεξήχθησαν και πάλι εξετάσεις επιπέδων για τα παιδιά και τους εφήβους της IKMF Ελλάδος. Τις εξετάσεις διεξήγαγε ο ίδιος ο Πρόεδρος της IKMF, Άβι Μογιάλ, δείχνοντας έτσι το μεγάλο του ενδιαφέρον για τα παιδιά, τα οποία, όπως πάντα λέει ίδιος, είναι το μέλλον.

Από νωρίς το πρωί, η αίθουσα Γεώργιος Κασιμάτης, στο ΟΑΚΑ γέμισε χαρούμενα πρόσωπα και γέλια, από τους μικρούς ασκούμενους των σχολών της Ομοσπονδίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους γονείς τους ό,τι μαθαίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με τη βοήθεια των Ελλήνων εκπαιδευτών. Τα παιδιά προσήλθαν ανά επίπεδο και εξετάστηκαν στην ύλη τους, σε μία εξέταση με πολύ δύναμη και ένταση αλλά και φροντίδα για την ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών.

Το τέλος της ημέρας βρήκε άπαντες, παιδιά, γονείς και εκπαιδευτές, ευχαριστημένους από την όλη διαδικασία, η οποία χαρακτηρίστηκε πολύ εποικοδομητική και άψογη από όλες τις απόψεις.

Η IKMF έχει εκπονήσει ένα ειδικό πρόγραμμα εστιασμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες και ψυχοσύνθεση των παιδιών, όπως αυτές εξελίσσονται στα διάφορα στάδια της ανάπτυξής τους. To Kid’s Krav είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο παρέχει πραγματικές λύσεις και βοηθάει τα παιδιά να είναι δυνατά και γεμάτα αυτοπεποίθηση για τη ζωή. Το παιδί αποκτάει μεθοδικά και με διασκεδαστικό τρόπο την ικανότητα να προστατεύει τον εαυτό του από κινδύνους που προέρχονται από το περιβάλλον του ή από ενήλικες οι οποίοι απειλούν την ασφάλεια και τη ζωή του αλλά και να αντιμετωπίζει αποτελεσματικό τις ενδoσχολικές απειλές, επιθέσεις ή καυγάδες με συμμαθητές ή άλλα παιδιά (Μπούλινγκ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά