fbpx

Βαλκανικό U17: Στην 3η θέση ο Φίλιππος Ψωμάς στο Βουκουρέστι – Οι υπόλοιπες θέσεις της Ελληνικής αποστολής

Βαλκανικό U17: Στην 3η θέση ο Φίλιππος Ψωμάς στο Βουκουρέστι – Οι υπόλοιπες θέσεις της Ελληνικής αποστολής

Το τρίτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώμα πήρε ο Φίλιππος Ψωμάς, ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο των νικητών με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος στην κατηγορία των 60 κιλών της ελευθέρας, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα U17, στην πάλη, που διεξάγεται στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Μια ανάσα από τα μετάλλια έφτασαν οχτώ αθλητές. Οι Άγγελος Αποστολίδης (80κ. ελευθέρας), Κωνσταντίνος Τσακνάκης (92κ. ελευθέρας), Δάφνη Μπρούσα (49κ.) και Θεοδώρα Αργυρίου (73κ.) κατέκτησαν την 4η θέση, ενώ την 5η θέση κατέλαβαν οι Ηλίας Καρνάβας στα 65 κιλά της ελευθέρας, Στεφανος Οικονομίδης (55κ. ελληνορωμαϊκή), Χαράλαμπος Κορδονούλης (60κ. ελληνορωμαϊκή) Λευτέρης Παππάς (80κ. Ελληνορωμαϊκή).

Την 8η θέση στα 71 κιλά της ελευθέρας κατέλαβε ο Ματθαίος Χαμογεωργάκης, ενώ πλασάρισμα στην 9η θέση των 61 κιλών είχε η Λουκία Καραγιάννη.

Στο στιλ της ελληνορωμαϊκής ο Χρήστος Γκολντάτσι  κατέλαβε την 10η θέση στα 55κ. Στα 60κ. ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης ήρθε 9ος, ενώ στα  65κ. οι Δημήτρης Παπαβασιλείου και Θανάσης Ευθυμιάδης κατέλαβαν την 10η και 11η θέση αντίστοιχα. Τέλος στα 92κ. ο Δημήτρης Αβράμης ήρθε 7ος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά