fbpx

H “Gizelis Robotics” στηρίζει τον αθλητή Κωνσταντίνο Κάραλη

H “Gizelis Robotics” στηρίζει τον αθλητή Κωνσταντίνο Κάραλη

Έχουμε τονίσει πόσο σημαντικό είναι ιδιαίτερα για τους νέους αθλητές να έχουν στήριξη στις προσπάθειες τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η επιλογή αντανακλά και στο άθλημα

Με ανακοίνωση της η εταιρεία “Gizelis Robotics” γνωστοποιεί την στήριξης της στον Έλληνα αθλητή Mουά Τάι Κωνσταντίνο Κάραλη και τον συγχαίρει για την πρόσφατη επιτυχία του στο Διεθνές Κύπελλο Αττάλεια

«Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής μας Ευθύνης όλη η οικογένεια της Gizelis Robotics στέκεται δίπλα στη νέα γενιά της χώρας μας, στηρίζοντας εκπαιδευτικές δράσεις που προάγουν τη ρομποτική, και ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες που προάγουν το αγωνιστικό πνεύμα και την ανάπτυξη των προσωπικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων.

Στηρίξαμε τον αθλητικό σύλλογο–Αθλητική Ένωση Κωνσταντινοπολιτών Αγίου Στεφάνου και τον αθλητή του Κωνσταντίνο Κάραλη, που πανάξια κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο στους διεθνείς αγώνες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IFMA Open Cup που διεξήχθησαν πρόσφατα στην Αττάλεια της Τουρκίας. 

Ένα μεγάλο Μπράβο και ένα τεράστιο Ευχαριστούμε σε αυτά τα παιδιά, αλλά και όλη τη νέα γενιά που μάχεται δυναμικά, υιοθετεί υψηλά πρότυπα και προβάλει διεθνώς τη χώρα μας!»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά