fbpx

Το πάλεψαν μέχρι τέλους Καλυβάκης, Δεσπούδη, Μποδιτσόπουλος

Το πάλεψαν μέχρι τέλους Καλυβάκης, Δεσπούδη, Μποδιτσόπουλος

Δεύτερη ημέρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων – Νεανίδων με τριπλή ελληνική εκπροσώπηση, με Καλυβάκη, Δεσπούδη και Μποδιτσόπουλο.  

Πρώτος αγωνίστηκε ο Νίκος Καλυβάκης στη φάση των 16 για τα 60 κιλά με αντίπαλο τον Λεβέντε Όλαχ από την Ουγγαρία. Σε ένα παιχνίδι πολύ δυνατό και από τους 2 πυγμάχους και πολύ οριακό, η νίκη πήγε στον Ούγγρο. Θα μας επιτραπεί όμως να «αμφισβητήσουμε» την απόφαση των κριτών μιας και θα έπρεπε η νίκη να δοθεί στον Έλληνα πυγμάχο (ίσως για αυτό το λόγο άλλωστε και ο διαιτητής αρχικά ύψωσε το χέρι του Καλυβάκη και μετά διόρθωσε αναδεικνύοντας νικητή τον Ούγγρο). 

Τη σκυτάλη πήρε η Ελπίδα Δεσπούδη, η οποία  για τα 52 κιλά κυνήγησε την πρόκριση στις 8 καλύτερες αθλήτριες αντιμετωπίζοντας την Γαλλίδα Μέι Κλοντομίρ. Η Ελληνίδα αθλήτρια κυνήγησε γύρω γύρω στο ρινγκ στον 2ο γύρο τη Γαλλίδα, κερδίζοντάς τον καθαρά και ρεφάροντας για την απώλεια του 1ου. Στον 3ο και τελευταίο μπήκε, τα έπαιξε όλα για όλα, αλλά δυστυχώς η νίκη πήγε στην Κλοντομίρ με πλειοψηφική απόφαση.

Τελευταία συμμετοχή, στο απογευματινό γκρουπ, ήταν αυτή του Θωμά Μποδιτσόπουλου. Ο αθλητής του ΠΑΟΚ βρήκε απέναντι του τον Γκορ Αγβαζιάν από την Γεωργία, ίσως το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας των 54 κιλών. Ο Μποδιτσόπουλος στάθηκε στο ύψος του απέναντι στον Γεωργιανό, κυνήγησε τον αγώνα μέχρι τέλους, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα μένοντας εκτός συνέχειας πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά