fbpx

“European Games Tάε Κβον Ντο 2023”: Η Εθνική μας ομάδα (φωτό)

“European Games Tάε Κβον Ντο 2023”: Η Εθνική μας ομάδα (φωτό)

Η ελληνική αποστολή ετοιμάζει βαλίτσες για την Πολωνία για τη συμμετοχή σε μια από τις σπουδαιότερες διοργανώσεις, αυτή των European Games.

Πέντε αθλήτριες, η Φαίδρα Καλτέκη (-57κ.), η Θένια Σαρβανάκη (-62κ.), η Νάσια Μητσοπούλου (-67κ.), η Παρασκευή Ντεμογιάννη (-73κ.) και η Αγορίτσα Αρτεμία Κίτσιου (+73κ.) ετοιμάζονται για την μεγάλη πρόκληση.

Το δικό τους αγώνα για τη διάκριση θα δώσουν και οι Αποστόλης Τεληκωστόγλου (-80κ.), Διονύσης Ραψομανίκης (-58κ.), Κωνσταντίνος Χαμαλίδης (-68κ.), Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος (-54κ.), Βασίλειος Θολιώτης (-87κ.) και Σωτήρης Μιχόπουλος (+87κ.), αθλητές με μεγάλες ελπίδες για διάκριση και αυτοί.

Στο πλευρό τους το δίδυμο των προπονητών, Θοδωρής Ζηνέλης και Παντελής Εφραιμίδης, στυλοβάτες στην προσπάθεια όλων των αθλητών κι αθλητριών μας.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν στις 23 Ιουνίου στις 09:00 με τους προημιτελικούς αγώνες και ολοκληρώνονται στις 26 Ιουνίου, ενώ στο τέλος κάθε ημέρας θα πραγματοποιούνται οι απονομές των κατηγοριών που θα ολοκληρώνονται.

Πρώτοι για τα ελληνικά χρώματα αγωνίζονται στις 23 Ιουνίου οι Δημητρόπουλος και Ραψομανίκης , για να ακολουθήσουν την επόμενη ημέρα η Καλτέκη και ο Χαμαλίδης. Στις 25 Ιουνίου αγωνίζονται οι Σαρβανάκη, η Μητσοπούλου και ο Τεληκωστόγλου, ενώ την τελευταία ημέρα οι Ντεμογιάννη, Κίτσιου, Θολιώτης και Μιχόπουλος.

“European Games Tάε Κβον Ντο 2023” η Εθνική μας ομάδα ανακοινώθηκε από την ΕΛ.Ο.T.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά