fbpx

Ήττα στα σημεία για Αγαθαγγελίδου στο K1 WGP της Ιαπωνίας

Ήττα στα σημεία για Αγαθαγγελίδου στο K1 WGP της Ιαπωνίας

Ήττα στα σημεία για τη Δήμητρα Αγαθαγγελίδου απέναντι στην πολύπειρη Miyuu Sugawara (11-3/ 1 ΚΟ) στο K1 WGP (30th Anniversary) της Ιαπωνίας.

Η Δήμητρα, παρά την εμπειρία της αντιπάλου της στη συγκεκριμένη διοργάνωση, στάθηκε ανταξία των προσδοκιών και βάσει δηλώσεων του προπονητή της Γιάννη Θεοφάνους ήδη συζητιέται η ρεβάνς:

Ήττα στα σημεία με τον τρίτο γύρο δικό μας. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες απέναντι στην πρωταθλήτρια κόσμου, δείχνοντας βέβαια ότι η Δήμητρα έχει δουλειά πολύ ακόμα να κάνει και ότι ήρθε στην Ιαπωνία για να μείνει… Συγχαρητήρια στην Miyuu για την νίκη της ήδη συζητιέται η ρεβάνς. Ένα μεγάλο μπράβο και στην Δήμητρα που ανέβηκε σε αυτό το ρινγκ και πάλεψε ξεπερνώντας όλες της τις φοβίες!
Σήμερα θα ανέβει ο αγώνας στο κανάλι μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας διεξήχθη στο ιστορικό στάδιο Ryogoku Kokugikan, χωρητικότητας 20.000 ατόμων στα -45kg και  η Δήμητρα έγινε η πρώτη Ελληνίδα που πατάει το ρινγκ του K1 WGP στην Ιαπωνία με το έργο να είχε από την αρχή υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Ο αγώνας κλείστηκε από το Στέλιο Πολίτη που ταξίδεψε μαζί με τη Δήμητρα και τον προπονητή της Γιάννη Θεοφάνους στην Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά