fbpx

Τελτσίδου: «Κίνητρο για μένα η παρουσία μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Τελτσίδου: «Κίνητρο για μένα η παρουσία μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Τέταρτο χρυσό μετάλλιο μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο για την Ελισάβετ Τελτσίδου, που ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου στην κατηγορία των 70κ. στο Grand Slam του Μπακού, πραγματοποιώντας για μία ακόμα φορά σπουδαίες εμφανίσεις.

Η 27χρονη Ελληνίδα τζουντόκα μίλήσε στην ΕΟΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο) μετά τη μεγάλη επιτυχία της και εξέφρασε ανοιχτά τη χαρά της για όσα έγιναν, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε την Ομοσπονδία, τους χορηγούς, την ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή), αλλά και όσους τη στηρίζουν στις προσπάθειές της.

«Χαίρομαι που πήρα ακόμη ένα χρυσό. Χαίρομαι που είμαι σταθερά μέσα στα μετάλλια των Grand Slam, μέσα από τα οποία θα έρθει και η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Θέλω να συνεχίσω με την ίδια φόρα και στους επόμενους αγώνες, γιατί η παρουσία μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί κίνητρο για μένα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομοσπονδία, τους χορηγούς μου, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και όλους όσοι με στηρίζουν και μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Επόμενος αγώνας είναι το Ευρωπαϊκό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά