fbpx

Καράτε: H Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου ήθελε το χρυσό των World Combat Games και το πήρε!

Καράτε: H Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου ήθελε το χρυσό των World Combat Games και το πήρε!

Μπαίνοντας κανείς στο προφίλ της Κωνσταντίνας Χρυσοπούλου σε διαδεδομένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης βλέπει ως κεντρική φωτογραφία αυτή που βρίσκεται στο πρώτο σκαλί του βάθρου, με το χέρι στην καρδιά και το χρυσό μετάλλιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Από σήμερα, φαντάζομαι, θα την αλλάξει. Θα βάλει αυτή που την δείχνει στο πρώτο σκαλί, φαντάζομαι πάλι με το χέρι στην καρδιά, και το χρυσό μετάλλιο των World Combat Games.

Σε δαιμονιώδη κατάσταση, έκανε 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, έφτασε στα μετάλλια. “Και στα δυο πρωταθλήματα ο στόχος είναι πολύ ξεκάθαρος και μιλάμε φυσικά για το μετάλλιοείχε δηλώσει η Χρυσοπούλου μερικές ημέρες πριν αναχωρήσει για το Ριάντ. Αλλά δεν της έφτανε αυτό, ήθελε το χρυσό και το πήρε. Χωρίς πολλά πολλά. Μπαίνω, κερδίζω, προχωράω, ξανακερδίζω, ανεβαίνω στο πρώτο σκαλί του βάθρου, φεύγω.

Στον τελικό των -61 κιλών, για 2η φορά σήμερα, αγωνίστηκε με την Khadidja Ghelam από την Αλγερία, επικρατώντας άλλη μια φορά, την τέταρτη για σήμερα.

Είναι ικανή να ανεβαίνει σε κάθε βάθρο είχε δηλώσει ο προπονητής της, συνηθισμένος κι αυτός να βρίσκεται στο βάθρο, Σπύρος Μαργαριτόπουλος. Η Κωνσταντίνα λοιπόν απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ικανή να ανεβαίνει στο βάθρο, ο Σπύρος ότι παραδίδει μαθήματα κοουτσαρίσματος. Εκρηκτικός συνδυασμός, αν μη τι άλλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά