fbpx

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε: Πρώτη ημέρα πολύ καλών εμφανίσεων για την ελληνική ομάδα

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε: Πρώτη ημέρα πολύ καλών εμφανίσεων για την ελληνική ομάδα

Ο Λαμπρινός Μαρκεσίνης στα kata πήρε την 24η θέση (μεταξύ 72 αθλητών) σημαντική επιτυχία, καθώς στον πρώτο γύρο συγκέντρωσε 39.5

Η Τζωρτζίνα Ξένου, η οποία ξεκίνησε πρώτη για τα ελληνικά χρώματα, κατέλαβε την 11η θέση ανάμεσα σε 57 αθλήτριες μετά από 2 νίκες.

H Kωνσταντίνα Πέππα αγωνίστηκε με τη Γαλλίδα Alizee Agier από την οποία ηττήθηκε με 3-0 η οποία στη συνέχεια έφτασε στις 8 καλύτερες αθλήτριες των -68 κιλών

Η Κέλλυ Κυδωνάκη στα +68 κιλά αντιμετώπισε την Yan Kai Ho, σε μια άνετη επικράτηση με 6-0, και μετά αγωνίστηκε με την Ιταλίδα Clio Ferracuti, σε έναν αγώνα στον οποίο νικήτρια αναδείχθηκε η Ιταλίδα με σκορ 3-1.

Στα 84 κιλά ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης αγωνίστηκε με τον Ούγγρο Daniel Gyorgy, επικράτησε με 4-1, προχώρησε στην επόμενη φάση όπου βρήκε απέναντί του τον Ιρλανδό Crean Christopher McCarthy, νίκησε με 2-1 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Εκεί συναντήθηκε με τον Καζάκο Daniyar Yuldashev, ηττήθηκε με 1-0 κι έμεινε εκτός συνέχειας Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Τελευταίος για εχθές αγωνίστηκε ο Γιώργος Τζάνος για τα +84 κιλά με τον Κροάτη Andjelo Kvesic, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά