fbpx

Tεράστιος Νικολού, έφερε το μοναδικό Χρυσό από το Παγκόσμιο Kickboxing

Tεράστιος Νικολού, έφερε το μοναδικό Χρυσό από το Παγκόσμιο Kickboxing

Πριν την έναρξη του Παγκοσμίου στην Πορτογαλία είχαμε γράψει για τον Νικολού ότι ήταν το νο1 στη λίστα κατάταξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WAKO. Ένα τιμητικό ranking για τον ίδιο, τη χώρα μας και την ΠΟΚ που τον τίμησε ως σημαιοφόρο στην τελετή έναρξης.

Ο Μιχαηλάγγελος επιβεβαιώσε στους αγωνιστικούς χώρους για πιο λόγο είναι το αδιαμφισβήτητο νο1 στην λίστα κατάταξης των αθλητών της κατηγορίας του στα -74κιλά. Σ’ ένα πολύ τεχνικό στυλ αυτό του Kick Light με τα σημεία να είναι συνεχόμενα ο αθλητής των “Power Gloves” ξεχώρισε.

Ευλογοφανές ότι… πρόσθεσε ένα ακόμα Χρυσό μετάλλιο στην τεράστια συλλογή του. Συνολικά πάνω από 70 μετάλλια σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις για τον Πρωταθλητή από τον Σύλλογο Χαλανδρίου – Αγίας Παρασκευής Αττικής. Πρέπει να τονιστεί μεταξύ των οποίων Χρυσά σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα

Ο Νίκος Νικολού παλιός πρωταθλητής, προπονητής αλλά και πατέρας του Μιχαηλάγγελου με ανάρτησή του σχολίασε την επιτυχία του: ”Ένα από τα πιο δύσκολα Παγκόσμια Πρωταθλήματα kick boxing ολοκληρώθηκε. Με συμμετοχή 70 Χωρών και 1700 Αθλητών. Διαγωνίστηκαν για μια θέση στο βάθρο. Η Διαιτησία είχε δύσκολο έργο να επιτελέσει και χρειαζόταν καθαρά χτυπήματα για να μην μας αδικήσουν (που έγινε).

Στην κατηγορία μας είχαμε 27 αθλητές από αντίστοιχες χώρες που διεκδικούσαν το μετάλλιο. Ο Μιχαηλαγγελος κατάφερε αν και τραυματισμένος στον τελικό να πάρει την πρωτιά. Μ το ψυχικό σθένος που έχει σε όλη την αθλητική πορεία του. Είμαστε περήφανοι σαν Σύλλογος γιατί καταφέραμε να αποσπάσουμε έστω και ένα Χρυσό Μετάλλιο για την Ελληνική Αντιπροσωπεία. Ακούστηκε ο Ύμνος της πατρίδας μας σε όλο το Στάδιο.

Σαν προπονητής αλλά και σαν πατέρας είμαι πολύ περήφανος για τον γιο μου Μιχαήλάγγελο Νικολού. Πάντα να βάζεις στόχους και να μας κάνεις περήφανους. Θα πρέπει να ευχαριστήσω τον προπονητή και φίλο Λυκούργο Αθανασίου πολύτιμη η συμβολή του στην επίτευξη του στόχου εδώ στην Αλμπουφέιρα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Παγκόσμιο το 2025 στο Άμπου Ντάμπι

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά