fbpx

Ο Μακρόν στηρίζει πυγμαχία στους Ολυμπιακούς

Ο Macron ψηφίζει πυγμαχία

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στο Instagram, ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έδειξε την υποστήριξή του στην πυγμαχία. Ο Γάλλος ηγέτης δημοσίευσε ένα βίντεο από γυμναστήριο πυγμαχίας με γάντια στον ώμο του για τις 200 ημέρες πριν από το Παρίσι 2024. Εξέφρασε την ελπίδα του για μετάλλια από την εθνική ομάδα της χώρας του. Παράλληλα κάλεσε το γαλλικό έθνος να συμμετάσχει σε αθλητικές δραστηριότητες για να διατηρήσει την κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η πυγμαχία θα είναι στο πρόγραμμα  των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 με τη συμμετοχή 248 αθλητών. Μέχρι στιγμής, η Γαλλία διαθέτει επτά αθλητές που θα λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο άθλημα. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι ηγέτες της ομάδας Estelle Mossely και Sofiane Oumiha.

«Η υποστήριξη στην πυγμαχία από τους προέδρους του Προέδρου Μακρόν είναι ζωτικής σημασίας για την IBA, καθώς όσο περισσότεροι ηγέτες εμπλέκονται στην προώθηση του αθλήματος, τόσο υψηλότερο είναι το επίπεδο της αναγνώρισης της πυγμαχίας παγκοσμίως. Η Γαλλία είναι μεταξύ των κορυφαίων στην πυγμαχία και είμαι σίγουρος για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για αυτούς τους Γάλλους πυγμάχους στους εντός έδρας Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλουμε να αναπαράξουμε  το μήνυμα του Γάλλου Προέδρου. Να συμμετάσχουμε σε διαφορετικά αθλήματα, ιδιαίτερα στο άθλημά μας, την πυγμαχία. Να το διατηρήσουμε ενεργό και να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του αθλητισμού παγκοσμίως. Κάθε γροθιά έχει σημασία», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας και Διευθύνων Σύμβουλος της IBA, Chris Roberts

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά