fbpx

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τζούντο νέων ανδρών-νέων γυναικών στο Αμύνταιο 27 & 28 Ιανουαρίου

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τζούντο νέων ανδρών-νέων γυναικών στο Αμύνταιο 27 & 28 Ιανουαρίου

Το δεύτερο κατά σειρά Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που βρίσκεται στον αγωνιστικό προγραμματισμό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο για το 2024 και αφορά τις ηλικιακές κατηγορίες νέων ανδρών και νέων γυναικών, διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο (27-28 Ιανουαρίου) στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμυνταίου. Συνολικά 162 αθλητές και αθλήτριες από 42 σωματεία θα λάβουν μέρος, στη διοργάνωση, συμπαραστάτες της οποίας είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Αμυνταίου.

«Μία ακόμη πόλη της Μακεδονίας, το Αμύνταιο, θα φιλοξενήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο, το δεύτερο κατά σειρά Πανελλήνιο πρωτάθλημα που βρίσκεται στο αγωνιστικό καλαντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και δεν είναι άλλο από το Πανελλήνιο νέων-νεανίδων (ατομικό και μικτό ομαδικό). Σε μια πόλη που ζει και αναπνέει για το τζούντο, η ομοσπονδία μας επέλεξε να διοργανώσει ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματά της και νιώθουμε ιδιαίτερα τυχεροί που το τελευταίο Σαββατοκύριακο του πρώτου μήνα για το 2024, θα βρεθούμε εκεί. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες: αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, σωματεία. Να δώσουν όλοι τον καλύτερό τους αγωνιστικό εαυτό μέσα στα τατάμι, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Δημήτρης Μιχαηλίδης.

Την πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθούν τα ατομικά σε όλες τις κατηγορίες, ενώ την Κυριακή, το μικτό ομαδικό. Και τις δύο ημέρες, οι αγώνες θα εκκινήσουν στις 10:00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τζούντο