fbpx

Μιχάλης Ζαμπίδης: μίλησε για την πατρότητα στους Μπαμπά-δες (vid)

Μιχάλης Ζαμπίδης: μίλησε για την πατρότητα στους Μπαμπά-δες (vid)

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο θρύλος του Kickboxing και κάτοχος 18 παγκόσμιων τίτλων, ο «Iron Mike», όπως είναι διεθνώς γνωστός, μίλησε στον Τάσο Ιορδανίδη για τη σπουδαία πορεία του στον πρωταθλητισμό αλλά και την πατρότητα.
Ο διάσημος πρωταθλητής του kickboxing μίλησε αρχικά για το ξεκίνημά του στο άθλημα αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε..

«Όταν ξεκινούσα υπήρχαν 3-4 σχολές και όταν έλεγα ότι κάνω kickboxing με κοιτούσαν στραβά. Είχα δύο βίδες και ήθελα να πάω στο φεγγάρι και μου έλεγαν “Δεν μπορείς”. Αλλά είχα το θράσος να μην τους πιστέψω, έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και έφερα 18 παγκόσμιους τίτλους».

«Σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω, δεν υπήρχαν χρήματα, υποστήριξη, μόνο η αγάπη και η πίστη για αυτό που έκανα».

«Όταν ήμουν στα 15 μου και έτρεχα στην Παλλήνη οραματιζόμουν ότι ήμουν απέναντι από τον παγκόσμιο πρωταθλητή σε γεμάτο στάδιο, με κάμερες και κερδίζω».

Το μεγαλύτερο όμως «τρόπαιο» για εκείνον είναι η πατρότητα και τα δύο του κορίτσια που είναι σήμερα 20 μηνών.

«Το μεγαλύτερό μου τρόπαιο είναι ο ερχομός των κοριτσιών μου, είναι 20 μηνών. Είναι μαγικό, είναι η Αγάπη και η Σοφία, συνεργάσιμες».

«Στις αρχές που ήταν μικρά δεν ήμουν ενεργός, τώρα που είναι ανθρωπάκια που περπατάνε, μιλάνε ή νομίζουν ότι μιλάνε, περνάω ώρες σπίτι, είναι τεράστιο το κίνητρο να περνάω στιγμές μαζί τους. Θεωρώ ότι είναι ανεκτίμητο, γιατί περνάει γρήγορα και να αντλώ αυτές τις στιγμές για να είμαι πλήρης ψυχικά».

Δείτε όλη την συνέντευξη ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: Μιχάλης Ζαμπίδης: «Στις αρχές που ήταν μικρές δεν ήμουν ενεργός με τις κόρες μου, τώρα που είναι ανθρωπάκια…» – Znews

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά