fbpx

Σεμινάριο Αυτοάμυνας DAS Streetfighting στη Ρόδο 29/3

Σεμινάριο Αυτοάμυνας DAS Streetfighting στη Ρόδο 29/3

Ανοιχτό σεμινάριο Αυτοάμυνας ανεξαρτήτου στυλ από τον δημιουργό της μεθόδου DAS Streetfighting Systems Grandmaster Black Belt 9th Dan κ. Ιωάννη Λαιμοδέτη. Θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στη σχολή DAS Streetfighting Team Roubinis στο Ροδίνι, Λονδίνου 31 και Βιέννης στις 29 Μαρτίου

Το DASstreetfighting είναι το τεχνικό κομμάτι του Πολιτιστικού Συλλόγου Έρευνας & Προώθησης Αυτοάμυνας – Αυτοπροστασίας (Π.Σ.Ε.Π.Α.Α.). Ασχολείται με την έρευνα και τη διάδοση της αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Οι ασκούμενοι εκπαιδεύονται με όλες τις γνώσεις που χρειάζονται να έχουν, για να αποφύγουν σε μια δύσκολη κατάσταση επίθεσης στο δρόμο.

Η εκπαίδευση είναι ολιστική καθώς αυτή γίνεται όσο σε τεχνικό αλλά τόσο και σε τακτικό επίπεδο. Σε τακτικό επίπεδο η εκπαίδευση αφορά, αυτοπροστασία, γλώσσα του σώματος, αρχές ψυχολογίας μάχης σώμα με σώμα στο δρόμο, νομικές γνώσεις, πρώτες βοήθειες κ.α. Σε τεχνικό επίπεδο η εκπαίδευση αφορά τις 3 ζώνες μάχης στο δρόμο (μακρινή, κλειστή και μάχη εδάφους), καθώς επίσης μάχη με εργαλεία – όπλα και σύγχρονα όπλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Αυτοάμυνα