fbpx

Σεμινάρια αυτοάμυνας Krav Maga για τη στήριξη του συλλόγου “Η καρδιά του παιδιού”

Σεμινάρια αυτοάμυνας Krav Maga για τη στήριξη του συλλόγου “Η καρδιά του παιδιού”

Η Krav Maga Protection International, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, διοργανώνει δύο δωρεάν σεμινάρια (ένα για παιδιά και ένα για ενήλικες) για την στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου “Η Καρδιά του Παιδιού”.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στον Α.Ο. Balios (Σελήνη 25, Νέο Ηράκλειο, Αθήνα) κατά τις ώρες 18:00 – 19:00 για παιδιά 6-12 ετών και 19:00 – 21:00 για εφήβους και ενήλικες (12 και άνω). Εισηγητής στα σεμινάρια θα είναι ο Υπεύθυνος της KMP International Αθήνας, Άκης Πόκας.

Η προσέλευση στο χώρο των σεμιναρίων θα πρέπει να πραγματοποιείται 15 λεπτά πριν την έναρξη.

Το παρόν στο παιδικό πρόγραμμα θα δώσουν και οι “Super Heroes Gr” στο οποίο θα γίνει ενημέρωση για την φιλανθρωπική τους δράση.

Στο χώρο θα υπάρχει κυτίο οικονομικής ενίσχυσης για τις ανάγκες του Πανελλήνιου Συλλόγου “Η Καρδιά του Παιδιού”.

Το παιδικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τεχνικές αυτοάμυνας για την αντιμετώπιση σχολικού εκφοβισμού και αθλοπαιδίες για σωστή συνεργασία και πειθαρχία.

Το πρόγραμμα ενηλίκων και 12+ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απλές τεχνικές και τακτικές αντιμετώπισης άοπλων & ένοπλων βίαιων καταστάσεων.

Δεν απαιτείται φυσική κατάσταση ή γνώση κάποιου άλλου συστήματος.

Πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής:
6987075730

Τι είναι το Krav Maga

Το Krav Maga είναι ένα αποτελεσματικό σύγχρονο σύστημα μάχης, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τον ρεαλισμό και την ευκολία στην εκμάθησή του. Δημιουργήθηκε κατ΄ αρχάς για να προσφέρει προστασία από κοντινές σύγχρονες απειλές και επιθέσεις για Σώματα Ασφαλείας ως επιχειρησιακό Krav Maga.
Εδώ και αρκετά χρόνια λόγω αύξησης της εγκληματικότητας διδάσκεται σε πολίτες, προσφέροντας τους την ικανότητα να μπορούν να αντιμετωπίσουν βίαιες καταστάσεις προστατεύοντας τον εαυτό τους αλλά και τρίτους, εξουδετερώνοντας παράλληλα με ασφάλεια την απειλή.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κραβ Μάγκα