fbpx

Για προετοιμασία σε δυνατό καμπ στην Κροατία συμμετείχαν οι Κολιτσόπουλος και Ζαϊράκης

Για προετοιμασία σε δυνατό καμπ στην Κροατία συμμετείχαν οι Κολιτσόπουλος και Ζαϊράκης

Η καρδιά όλη της Πάλης χτυπάει στο Προολυμπιακό τουρνουά και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Από τις 5 έως τις 7 Απριλίου διεξάγεται οι αγώνες πρόκρισης της Ευρώπης για το Παρίσι 2024 στο Αζερμπαϊτζάν. Οι Έλληνες πρωταθλητές συνεχίζουν εντός κι εκτός συνόρων την προετοιμασία τους, καθώς θα επιδιώξουν να πάρουν το εισιτήριο για το Παρίσι.

Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος και ο Ηλίας Ζαϊράκης βρέθηκαν στο Πόρετς της Κροατίας σε κοινό camp εθνικών ομάδων από 17-27 Μαρτίου προκειμένου να προετοιμαστούν για τους καθοριστικούς Αγώνες του Μπακού. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής και ο πρωταθλητής Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με αξιόλογους αθλητές που έχουν πολλές διακρίσεις στο παλμαρέ τους, όπως ο Κουβανός Ολυμπιονίκης του Τόκιο και Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2023 στα 67 κιλά Λουίς Αλμπέρο Ορτα Σάντσεζ, όπου διακρίνεται στη φωτογραφία με τον Αρίωνα Κολιτσόπουλο.

Η προετοιμασία ήταν πολύ έντονη κι έδωσε την ευκαιρία στους δύο αθλητές να πάρουν μία… γεύση από το προολυμπιακό τουρνουά. Να θυμίσουμε ότι στο Μπακού θα πάρουν την πρόκριση οι αθλητές που θα φτάσουν στον τελικό κάθε Ολυμπιακής κατηγορίας και ευχή όλων είναι να πανηγυρίσει η Ελλάδα πολλές προκρίσεις. Στο Παρίσι 2024 έχει εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή του ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης στα 74κ. ελευθέρας.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πάλη