fbpx

Το Who is who των αντιπάλων Τσαμαλίδη- Νανιτζανιάν

Το Who is who των αντιπάλων Τσαμαλίδη- Νανιτζανιάν

Το ευρωπαϊκό κύπελλο Ελίτ ανδρών της EUBC συνεχίζεται για 3η ημέρα στη Μπούντβα του Μαυροβουνίου με μοναδική ελληνική εκπροσώπηση σήμερα αυτή του Μιχάλη Τσαμαλίδη στα 80 κιλά, ενώ ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν δίνει αύριο τον 2ο του αγώνα.

Ο Μιχάλης Τσαμαλίδης, αργά σήμερα το απόγευμα και με φόντο μια νίκη που θα τον βάλει στους 8 της κατηγορίας, αντιμετωπίζει τον πολιτογραφημένο Σέρβο Vladimir Mironchikov, με το χάλκινο μετάλλιο από το Παγκόσμιο του 2021 (όντας ο πρώτος Σέρβος που κατάφερε να πάρει μετάλλιο) και κάτοχο του χρυσού μεταλλίου στους Μεσογειακούς του 2022.

Αύριο ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν θα προσπαθήσει να «ζευγαρώσει» τις νίκες του (μετά την επικράτηση επί του David Michalek) και να μπει στα μετάλλια. Απέναντι του θα βρει τον Ισραηλινό Yan Zak, ο οποίος δε στερείται κι αυτός διακρίσεων. Χρυσό μετάλλιο πέρυσι στο Πανευρωπαϊκό U22 (νίκησε τον Ivan Sapun με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρόσφατο Βαλκανικό ο Γιάννης Βαφειάδης) και 5η θέση στα πρόσφατα European Games (εκεί που ο Βαγγέλης κατέλαβε την 9η θέση).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία