fbpx

Ήττα στα σημεία μετά από φοβερή μάχη για τη Φανή Πελούμπη στο BKFC Thailand 5 (vid)

Ήττα στα σημεία μετά από φοβερή μάχη για τη Φανή Πελούμπη στο BKFC Thailand 5 (vid)

Ήττα στα σημεία μετά από πέντε συναρπαστικούς γύρους για τη Φανή Πελούμπη στο Bare Knuckle FC (BKFC) Thailand 5 στην Ταϊλάνδη όπου αντιμετώπισε στο co main event την Ταϊλάνδέζα Po Denman για τον τίτλο της διοργάνωσης.

Η Φανή ήταν εξαιρετική σε ολόκληρο τον αγώνα όπου με κύριο χαρακτηριστικό την επιθετικότητά της κυνήγησε τη νίκη μέχρι το τελευταίο καμπανάκι.

Με την αντίπαλό της Po Denman να κρατάει απόσταση δουλεύοντας ασταμάτητα το jab της ήταν δύσκολο για τη Φανή να πλησιάσει και να χτυπήσει από κοντά.

Στον τέταρτο και πέμπτο γύρο η Denman άλλαζε την γκαρντ της περνώντας κάποια εύστοχα χτυπήματα στο πρόσωπο της Φανής.

Η Ελληνίδα αθλήτρια έδειχνε να μην επηρεάζεται από τίποτα παρότι κάποια από αυτά την είχαν λαβώσει, ενώ έδειχνε να το διασκεδάζει καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.

Οι βαθμολογία των κριτών στο τέλος του αγώνα ήταν 49-46, 48-47 και 49-46 δίνοντας ομόφωνα την νίκη στην Denman.

Αξιζει να σημειώσουμε οτι η Φανή είχε αντικαταστήσει την Αμερικανίδα Britain Hart μετά από τραυματισμό της 20 μέρες πριν τον αγώνα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την μάχη της Φάνης με την Denman στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και on demand στην streaming πλατφόρμα του ANT1+ με περιγραφή του Βίκτωρα Ρέντη και της Μαρίας Πανταζή.

YouTube video

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία