fbpx

Θεατές εισέβαλαν στο ρινγκ σε αγώνα πυγμαχίας στην Αλβανία (vid)

Θεατές εισέβαλαν στο ρινγκ σε αγώνα πυγμαχίας στην Αλβανία (vid)

Ένα τρελό σκηνικό εκτυλίχθηκε σε αγώνα πυγμαχίας στην Αλβανία όταν θεατές εισέβαλαν στο ρινγκ και άρχισαν να χτυπάνε αθλητή που αγωνιζόταν με συμπατριώτη τους.

Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα του Αλβανού Denis Nurja με τον Κολομβιανό Placido Ramirez στο ολυμπιακό πάρκο “Feti Borova” στα Τίρανα, ο Αλβανός αθλητής τραυματίστηκε στο πόδι και κατευθύνθηκε προς τη γωνία του χωρίς όμως ο διαιτητής να αντιληφθεί το πρόβλημά του και να διακόψει το παιχνίδι.

Ο Κολομβιανός αθλητής εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία του διαιτητή και επιτέθηκε με ένα αριστερό κροσέ στον Αλβανό Nurja τον οποίο και έριξε με knock down στα σχοινιά.

Αμέσως επικράτησε πανδαιμόνιο στο στάδιο με τους θεατές να πετάνε αντικείμενα στον Ramirez ενώ κάποιοι πιο θερμόαιμοι εισέβαλαν στο ρινγκ κάνοντας επίθεση στον Κολομβιανό αθλητή.

Ευτυχώς ο Nurja και κάποιοι από την ομάδα του προσπάθησαν να αποτρέψουν την επίθεση και να ηρεμήσουν τα πνεύματα προστατεύοντας τον Ramirez.

Για την ιστορία ο αγώνας διεκόπη χωρίς να υπάρχει νικητής.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία