fbpx

Βράβευση της Άννας Μαρίας Τριφύλλη στη “Γιορτή των Κορυφαίων” του ΠΣΑΤ (vid)

Βράβευση της Άννας Μαρίας Τριφύλλη στη “Γιορτή των Κορυφαίων” του ΠΣΑΤ (vid)

Τιμητική βράβευση για την Άννα Μαρία Τριφύλλη στη “Γιορτή των Κορυφαίων” του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια.

Η 16χρονη Άννα Μαρία που έχει σαρώσει με τις διακρίσεις της στις Διεθνείς Διοργανώσεις στο εξωτερικό τιμώντας την πατρίδα μας, έλαβε αυτή την τιμητική διάκριση ως αναγνώριση του σπουδαίου έργου και της αφοσίωσης που επιδεικνύει σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Πιο αναλυτικά οι διεθνείς διακρίσεις της Ελληνίδας αθλήτριας μέσα στο 2023:

  • 1η θέση Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ιταλία
  • 1η θέση στο Dracula Open στην Ρουμανία
  • 1η θέση στο Παγκόσμιο κύπελλο στη Budva
  • 1η θέση και βραβείο Best Boxer στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στη Ρουμανία

Θερμά συγχαρητήρια έδωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χάρης Μαριόλης στην Άννα Μαρία λέγοντας χαρακτηριστικά. «Η βράβευση της Άννας Μαρίας από τον ΠΣΑΤ αποτελεί μια ακόμη στιγμή περηφάνιας για την οικογένεια της Ελληνικής Πυγμαχίας. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την αθλητική της πορεία καθώς και όλων των αθλητών της Εθνικής μας Ομάδας και προσβλέπουμε σε νέες επιτυχίες και κατακτήσεις στο άμεσο μέλλον».

Η Άννα Μαρία με τη σειρά της ευχαρίστησε όσους είναι δίπλα της και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΤ για την τιμή που μου έκανε με την βράβευση. Το πρόεδρο της ομοσπονδίας μας Χάρη Μαριόλη που από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε μένα, τον δάσκαλο μου Τάκη Πετρίδη που χωρίς αυτόν δεν θα είχαν έρθει όλες οι επιτυχίες μου, την πυγμαχική οικογένεια του Ολυμπιακού, την σχολή μου THE GUN ACADEMY και όλους εσάς που τόσα χρόνια βρίσκεστε δίπλα μου και με στηρίζετε

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο Apex Sports συμπλήρωσε: «Είναι όμορφο να σε τιμούν γιατί με αυτό τον τρόπο αναγνωρίζονται οι κόποι και οι θυσίες σου. Η νέα χρονιά ξεκινά με καινούριες προκλήσεις και στόχους που μέσα από την κατάλληλη προετοιμασία θα επιτευχθούν. Σας ευχαριστώ πολύ, σας εύχομαι καλές γιορτές».

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία