fbpx

Μανώλης Φωτιάδης και Βαγγέλης Παπουτσάκης στο στούντιο της ΕΡΤ

Μανώλης Φωτιάδης και Βαγγέλης Παπουτσάκης στο στούντιο της ΕΡΤ

Ο 17χρονος Μανώλης Φωτιάδης, μια από τις μεγάλες ελπίδες της ελληνικής πυγμαχίας, βρέθηκε στο στούντιο της ΕΡΤ, καλεσμένος στην εκπομπή “Παρίσι 2024, Η αντίστροφη μέτρηση”. Μαζί με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Βαγγέλη Παπουτσάκη μίλησαν για τις επιτυχίες των παιδιών στην πυγμαχία και τη σκληρή δουλειά που γίνεται.

Ο νοκ αουτέρ μας, πρωταθλητής Ευρώπης παίδων επί δύο συναπτά έτη, Χάλκινος στο Παγκόσμιο Παίδων, Χρυσός στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων μίλησε για την πρώτη του επαφή με την πυγμαχία, τότε που υπήρξε ο “κεραυνοβόλος έρωτας” με το άθλημα. Ο Μανώλης, το 100στο μετάλλιο της χώρας μας σε μεγάλη διοργάνωση την τελευταία 3ετία, δεν παρέλειψε να πει και για τον επόμενο στόχο του, το Πανευρωπαϊκό. Και για το όνειρο ζωής, τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Βαγγέλης Παπουτσάκης μίλησε για τον Μανώλη Φωτιάδη και για όλα τα υπόλοιπα παιδιά της χρυσής φουρνιάς, που δε σταματούν να φέρνουν επιτυχίες. Μίλησε για τους “ερωτευμένους” προπονητές με το άθλημα, τους πιστούς στρατιώτες πυγμάχους, τον Πρόεδρο που είναι δίπλα σε όλους και αγαπά το άθλημα.

Παλικαρίσιο χρυσό ο Φωτιάδης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία