fbpx

Καλυβάκης- Φωτιάδης: Δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το δρόμο των κοριτσιών

Καλυβάκης- Φωτιάδης: Δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το δρόμο των κοριτσιών

Ο Νίκος Καλυβάκης και ο Εμμανουήλ Φωτιάδης δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το δρόμο των κοριτσιών, αυτόν που άνοιξαν εχθές εξασφαλίζοντας τα πρώτα 4 μετάλλια για την ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας “Youth Men and Women

Ο Νίκος Καλυβάκης αντιμετώπισε τον Ουκρανό Bohdan Cheldyk, έναν Ουκρανό που κατάφερε να βάλει δύσκολα στον Έλληνα αθλητή. Παίζοντας με τον “ανάποδο” Καλυβάκη κατάφερε να κρατά το μπροστινό του πόδι συνεχώς έξω από το αντίστοιχο του Καλυβάκη. Αποτέλεσμα ήταν τα “καλά” χτυπήματα του Έλληνα να μην περνούν δυνατά, χαρίζοντας του, έστω και δύσκολα, τους 2 πρώτους γύρους. Στον 3ο γύρο ο Καλυβάκης άλλαξε λίγο πατήματα, καταφέρνοντας να κερδίσει κι ένα μέτρημα. Μέτρημα που δυσυχώς δεν ήταν αρκετό να του χαρίσει τη νίκη, σε αποτέλεσμα που κρίθηκε οριακά μετά από bout review.

O έτερος εκπρόσωπός μας, Εμμανουήλ Φωτιάδης, έπεσε πάνω στον πολύ καλά διαβασμένο Ιρλανδό Ryan Jenkins. Πανύψηλος, με τεράστια άκρα, είχε μελετήσει πολύ καλά τον παιχνίδι του Φωτιάδη, μην αφήνοντάς τον να βρει ρυθμό, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα και να τελειώσει και για αυτόν πρόωρα η διοργάνωση.

4 μετάλλια για τα «γαλανόλευκα γάντια» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας “Youth Men and Women” στην Κροατία

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία