fbpx

Κάντζαρη και Κούζιλου στον τελικό

Κάντζαρη και Κούζιλου στον τελικό

Με 2 στα 4 έκλεισε η 9η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΠυγμαχίαςYouth Men and Women” καθώς Κάντζαρη και Κούζιλου πήραν μεγάλες νίκες, ενώ Τριφύλλη και Γεωργοπούλου δεν κατάφεραν να νικήσουν, μένοντας στο χάλκινο (τι ειρωνία να λέει κανείς μένοντας στο χάλκινο σε ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα). 

Το να μπορείς να ακούς τις εντολές του προπονητή σου και να εκτελείς αμέσως και ακριβώς είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Σε όλα τα αθλήματα, ποσό μάλλον στα μαχητικά. Το να μπορείς να δουλεύεις μαζί με τη γωνία σου σα καλοκουρδισμένη μηχανή. Αυτό είδαμε πριν λίγο και από την Ουρανία Κάντζαρη, την πρωταθλήτρια του Μίλωνα και από την Παναγιώτα Κούζιλου, αθλήτρια του ΑΣ Καστέλλας. 

Η αρχή έγινε από την Κάντζαρη.  Κι ενώ στον πρώτο γύρο βρέθηκε πίσω, στον 2ο και 3ο γύρο, σε αγαστή συνεργασία με τον Ομοσπονδιακό Νίκο Πλέα πήρε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εκεί που μεθαύριο θα διεκδικήσει το χρυσό στα 54 κιλά. Με το 1-2-1 και πάλι ή το 1-2-1 και κροσέ πήρε μια σπουδαία νίκη επί της Lusya Avetisyan από την Αρμενία. 

Λίγα λεπτά μετά η Παναγιώτα Κούζιλου αντιμετώπισε την Τουρκάλα Pinar Benek. Σε ένα απόλυτο ντέρμπι, σε έναν αγώνα τελικού, η Κούζιλου πήρε μια δύσκολη, πλην όμως πανάξια, νίκη. Σε έναν αγώνα όπου Βαγγέλης Παπουτσάκης έκοβε και Παναγιώτα Κούζιλου έραβε. Μια νίκη που την φέρνει στον τελικό της Κυριακής, όπου θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στα 57 κιλά. 

Είχαν ακολουθήσει σπουδαίες εμφανίσεις, οι οποίες όμως δεν κατάφεραν να συνοδευτούν και από τη νίκη, τόσο της Άννας Μαρίας Τριφύλλη όσο και της Μαρίας Γεωργοπούλου. 

Φουλ για τον τελικό Κάντζαρη, Κούζιλου, Γεωργοπούλου και Τριφύλλη 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία