fbpx

Επιδοτήσεις προετοιμασίας σε 9 αθλητές Πυγμαχίας και Πάλης από την ΕΟΕ

EOE

Η EOE δίνει 508.000 ευρώ σε αθλητές και αθλήτριες για Ολυμπιακή Προετοιμασία. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνεχίζει να στηρίζει τους αθλητές και τις αθλήτριες της Προολυμπιακής ομάδας, στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αλλά και για διάκριση στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Στη συνεδρίαση της Ολομέλειας την Τρίτη 2 Απριλίου, έγιναν δεκτές οι εισηγήσεις του Προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας Γιάννη Καρρά για να δοθούν 508.000 ευρώ σε αθλητές και αθλήτριες. Συγκεκριμένα στους Πυγμάχους και στους Παλαιστές μας θα δοθούν:

Στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας 21.000 ευρώ για τις αθλήτριες Όλγα Παπαδάτου, Χριστίνα Λιναρδάτου, Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου και τους αθλητές Μιχάλη Τσαμαλίδη, Βαγκάν Νανιτζανιάν και Στέλιο Ρούλια.
Στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης 20.000 ευρώ για συμμετοχή σε προπονητικά καμπ της Μαρίας Πρεβολαράκη και των Νταουρέν Κουρουγκλίεβ και Γιώργου Κουγιουμτσίδη.

Από την αρχή της χρονιάς η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έχει δώσει 1.021.374 ευρώ για Ολυμπιακή Προετοιμασία, σε αθλητές και αθλήτριες της Προολυμπιακής ομάδας. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, δήλωσε: «Η ΕΟΕ συνεχίζει να στηρίζει τους αθλητές και τις αθλήτριες, στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες προκρίσεις αλλά και όσοι πάνε στο Παρίσι, να πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατάλληλα προετοιμασμένοι.»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία