fbpx

Πανευρωπαϊκό: Με νίκη ξεκίνησαν Λαγκαζασβίλι, Νανιτζανιάν

Πανευρωπαϊκό: Με νίκη ξεκίνησαν Λαγκαζασβίλι, Νανιτζανιάν

Πρώτη ημέρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πυγμαχίας EUBC Elite Ανδρών & Γυναικών , μια ημέρα που έκλεισε με εντυπωσιακές νίκες για Λαγκαζασβίλι και Νανιτζανιάν, ενώ ο Τσαμαλίδης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του αντιπάλου του.

Ο Αλεξέι Λαγκαζασβίλι αντιμετώπισε τον Βόσνιο Mihajlo Djekic και πέτυχε την πρώτη του νίκη σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Από τον πρώτο γύρο μέχρι και το τέλος ο Λαγκαζασβίλι είχε το κέντρο του ρινγκ και δεν το έχασε δευτερόλεπτο. Επέβαλε το ρυθμό του από την αρχή και με εξαιρετική αντίληψη της απόστασης προκαλούσε φθορά στον Βόσνιο. Όλα αυτά μεταφράστηκαν σε 2 μετρήματα υπέρ του Λαγκαζασβίλι στον 3ο γύρο, ένα στο 2:05 κι ένα στα τελευταία δευτερόλεπτα, αυτό που έφερε και το οριστικό, πρόωρο τέλος. Πρώτη νίκη με RSC και επόμενος αγώνας την Κυριακή στους 16.

Ο Μιχάλης Τσαμαλίδης αντιμετώπισε τον Arjan Iseni, ένα πυγμάχο που έχουν μοιραστεί το ρινγκ άλλες δύο φορές στο παρελθόν, με το σκορ να είναι 1-1. Ο Iseni, διαβασμένος, έπαιζε πόδια, μην αφήνοντας τον Τσαμαλίδη να κάνει το γνωστό, κοντινό παιχνίδι του, παίρνοντας σημεία και νίκη.

Ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν ήταν ο τελευταίος εκπρόσωπος για την Ελλάδα σήμερα. Αντιμετώπισε τον σκληροτράχηλο Giorgi Tchigladze. Με βαριά, δυνατά χτυπήματα και από τους 2 πυγμάχους, ο Νανιτζανιάν παίζοντας έξυπνα, με πολλές αποφυγές και εσκίβ, δυσκόλεψε τον πολύ δυνατό κι επικίνδυνο στο κοντινό παιχνίδι Γεωργιανό. Έπαιρνε τα σημεία του, προκαλούσε φθορά στον αντίπαλό του, με αποκορύφωμα τον 3ο γύρο όπου ο ταλαιπωρημένος Tchigladze “έφτυνε’ τη μασέλα του για να πάρει απαραίτητες ανάσες. Σπουδαία νίκη, ψυχωμένη για τον Νανιτζανιάν και ξανά το Σάββατο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία