fbpx

Δεν τα κατάφεραν οι Έλληνες πυγμάχοι στο Πανευρωπαϊκό 

Δεν τα κατάφεραν οι Έλληνες πυγμάχοι στο Πανευρωπαϊκό 

Δεν τα κατάφεραν οι Έλληνες πυγμάχοι στο Πανευρωπαϊκό την Τετάρτη ημέρα της διεξαγωγής του στο Βελιγράδι κι ως εκ τούτου έμειναν εκτός συνέχειας. 

Οι 4 εκπρόσωποι μας έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα αλλά δυστυχώς το θεμιτό αποτέλεσμα δεν ήρθε. Ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν έχοντας πολύ δύσκολο έργο με αντίπαλο τον δις πρωταθλητη κόσμου και 2ο Ολυμπιονίκη Ρώσο  Muslim Gadzhimagomedov έκανε την υπερπροσπάθεια αλλά δεν κατάφερε να πάρει νίκη και πρόκριση. 

Ο Αριστοτέλης Ψαρράς ηττήθηκε από τον Αζέρο Amin Mammadzada, όπως και ο  Χρήστος Καραΐτης (έπαιξε καταπληκτική πυγμαχία) με αντίπαλο τον Σέρβο Jovan Nikolic, βαλκανιονίκη πέρυσι στην Αλμπένα. Μάλιστα απέκτησε κι ένα σκίσιμο, ευτυχώς ελαφρύ, πάνω από το δεξί φρύδι. Τελευταίος εκπρόσωπος για εχθές ο Στέλιος Ρούλιας, ο οποίος παρά την πολύ καλή εμφάνιση του ηττήθηκε στα σημεία από τον Σέρβο Dusan Veletic.

Σήμερα 3 ακόμη πυγμάχοι μας αγωνίζονται διεκδικώντας τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Αλεξέϊ Λαγκαζασβίλι αγωνίζεται με τον Βούλγαρο Javier Ibanez Diaz, ο Αναστάσιος Κοροβέσης με τον Σέρβο Vakhid Abbasov ενώ ο Διονύσης Ψυχογιός θα αντιμετωπίσει τον Guliev Eldar από το Αζερμπαιτζαν. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία