fbpx

Το “Aegean Boxing Cup” δια χειρός… Ανδρέα Κεχαγιά

Το “Aegean Boxing Cup” δια χειρός… Ανδρέα Κεχαγιά

Στις 27 και 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα Aegean Boxing Cup στο όμορφο νησί της Χίου. Θα είναι η 4η διοργάνωση, με τις προηγούμενες δύο να έχουν στεφθεί από ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο Αθλητικός Πυγμαχικός Όμιλος Χίου “Ευθύμαχος” με τον προπονητή του Ανδρέα Κεχαγιά και σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, βάζουν τα καλά τους και ετοιμάζονται για ένα γεμάτο διήμερο.

Αθλητές του οικοδεσπότη Ευθύμαχου Χίου θα υποδεχτούν τους πυγμάχους του Ολυμπιακού, του Άρη Θεσσαλονίκης, του Αίαντα Χολαργού, του Σπάρτακου Κερατσινίου, του ΑΟ Μπάλιου, της Δόξας Βύρωνα, του ΟΦΗ, των Μαχητών Λεωνίδα, ενώ τη διοργάνωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και πυγμάχοι από την Ιταλία και τη γειτονική Σμύρνη.

Οι αγώνες το Σάββατο 27 Απριλίου θα ξεκινήσουν στις 14:00 και την Κυριακή στις 11:00 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Χίου. Τα Κύπελλα πόλεων αποτελούν διοργάνωση με την έγκριση και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και είναι μια συνδιοργάνωση του Α.Π.Ο. Ευθύμαχος Χίου, του Δήμου Χίου και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου- Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Το “Aegean Boxing Cup” στο όμορφο νησί της Χίου 27-28/4

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία