fbpx

Golden Corner Boxing Show: Η νέα αμιγώς πυγμαχική διοργάνωση

Golden Corner Boxing Show η νέα αμιγώς πυγμαχική διοργάνωση

Μία νέα, αμιγώς πυγμαχική διοργάνωση έρχεται από την ομάδα του Golden Corner και τους Νίκο Γιδάκο και Δημήτρη Ξερικό.

Μετά τη σύσταση του Golden Corner Boxing Promotions, ανακοινώθηκε η ημερομηνία του πρώτου event «Golden Corner Boxing Show» το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου στο κλειστό στάδιο του Α.Σ. Μίλων στη Νέα Σμύρνη.

Η κάρτα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του event: «…θα αποτελείται από 10 ζευγάρια αθλητών που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην πυγμαχία».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση από το promotion:

«Την 16/06/2024 η εταιρεία Golden Corner Promotions θα πραγματοποιήσει την πρώτη της αθλητική διοργάνωση πυγμαχίας με τίτλο «Golden Corner Boxing Show».

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο κλειστό στάδιο του «Α.Σ. Μίλων» στη Νέα Σμύρνη και η κάρτα αγώνων θα αποτελείται από 10 ζευγάρια αθλητών, που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην πυγμαχία.

Η διοργάνωση υπόσχεται ότι οι λάτρεις της πυγμαχίας και των μαχητικών αθλημάτων θα απολαύσουν ένα καταπληκτικό και πρωτοποριακό θέαμα.

Το promotion θα προβεί σε νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με την κάρτα αγώνων σε επόμενα δελτία τύπου.

Για την ενημέρωση του κοινού μπορείτε να ακολουθείτε το promotion στα social media, όπου θα ανεβαίνουν βίντεο, φωτογραφίες και νέα για τη διοργάνωση».

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα πρώτα ζευγάρια που θα αγωνιστούν στο event, αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία