fbpx

Παπαδάτου: Με την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό κληρονομιά για το Προ-Ολυμπιακό 

Παπαδάτου: Με την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό κληρονομιά για το Προ-Ολυμπιακό 

Η Όλγα Παυλίνα Παπαδάτου, με μια παρά πολύ καλή εμφάνιση, έκλεισε την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας, κατακτώντας την  θέση.

Μια 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας EUBC Elite Ανδρών & Γυναικών 2024, που διεξάγεται στο Βελιγράδι, μια θέση που μπορεί να μην την ικανοποιεί, μιας και στοχεύει πάντα στο βάθρο, αλλά δεν παύει να είναι επιτυχία. Έχοντας το ανικανοποίητο ίσως και να της βγει σε καλό. Ο μεγάλος στόχος άλλωστε είναι το Παρίσι, μέσω του τελευταίου Προ-Ολυμπιακού της Ταϊλάνδης. 

Η ίδια η Όλγα σε ανάρτηση της ανέφερε 

Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες φορές χάνεις. Η αλήθεια είναι ότι η αναζήτηση του ταξιδιού της προσωπικής ανάπτυξης είναι πολύ υψηλότερη σε συχνότητα και πραγματικά πιο θεμελιώδης από την επιτυχία από μόνη της.

Διότι η Επιτυχία είναι προσωρινή και είναι μόνο ένα μέρος του όλου ταξιδιού . Μια ζωή γεμάτη περιπέτειες με τα ψηλά και τα χαμηλά της, τις αποτυχίες και τις επιτυχίες, τις προκλήσεις και τα μαθήματα συνθέτει τον Δρόμο προς το Μεγαλείο.

Γιατί ο δρόμος προς το μεγαλείο δεν ήταν ποτέ εύκολος δρόμος και δεν υπάρχει κάποιος πιο σύντομος. Ήταν πάντα ένας δρόμος γεμάτος θυσίες, πόνο και τι άλλο πέρα από αντιξοότητες;

Αλλά στο τέλος, «για όσους επιδιώκουν να ζήσουν μια γεμάτη ζωή και να αφήσουν μια κληρονομιά, οι αντιξοότητες δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ορόσημο στο δρόμο προς το μεγαλείο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία