fbpx

Α’ Πανελλήνιο κύπελλο Taekwondo ITF στην Θεσσαλονίκη – Η προκήρυξη σε pdf

Α’ Πανελλήνιο κύπελλο Taekwondo ITF στην Θεσσαλονίκη – Η προκήρυξη σε pdf

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το Α’ Πανελλήνιο κύπελλο Taekwondo I.T.F. «GM Χαράλαμπος Αναστασιάδης» στη Θεσσαλονίκη.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Κονταξοπούλειο στάδιο στο Ωραιόκαστρο και θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο τα αγωνίσματα Sparring (μάχες) και TUL (τεχνικές, σκιαμαχία).

Το κύπελλο αφορά τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων και Παμπαίδων-Παγκορασίδων.

Α’ Πανελλήνιο κύπελλο Taekwondo I.T.F. στην Θεσσαλονίκη

Οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της επίσημης Ομοσπονδίας Taekwondo I.T.F. στην Ελλάδα, αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwondo Ελλαδος (Α.Ο.Τ.Ε.).

Η ΑΟΤΕ θα διοργανώσει το 2024 δύο κύπελλα για τα αγωνίσματα Μάχης & TUL Taekwondo I.T.F. με βαθμολογία κατάταξης των αθλητών-τριων, με σκοπό τη μετάβαση των πρώτων σε κάθε κατηγορία, με πλήρη κάλυψη των εξόδων τους από την ΑΟΤΕ, σε κάποιο διεθνή μίτινγκ στο εξωτερικό.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε την προκήρυξη του κυπέλλου με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ταε Κβον Ντό ITF