fbpx

ΕΟΑΚ: Συνάντηση με τον διευθυντή και τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο

ΕΟΑΚ: Συνάντηση με τον διευθυντή και τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο

Ο πρόεδρος και η τεχνικός σύμβουλος Στίβου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ) Ιωσήφ Σταυρακάκης και Βάσω Δημοπούλου, συναντήθηκαν με τον διευθυντή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο (ΕΟΤ) Νίκο Αντωνίου και τον Ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Ηλιάδη, στα πλαίσια της συνεργασίας της ΕΟΑΚ με τις Ομοσπονδίες των αθλημάτων, που «καλλιεργεί».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Τζούντο, στο ΣΕΦ, σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκε η ευρύτερη συνεργασία των δύο Ομοσπονδιών, με προτεραιότητα τη βελτίωση της αγωνιστικής ικανότητας, των Κωφών και Βαρήκοων αθλητών που ασχολούνται με το άθλημα, ώστε να φέρνουν ακόμη πιο σημαντικές διακρίσεις, σε μεγάλες διοργανώσεις.

Ο κ. Ιωσήφ Σταυρακάκης, έθεσε την πρόταση, αν μπορεί να υπάρξει μια συνάντηση, με τον  Ολυμπιονίκη, παγκόσμιο πρωταθλητή, πρωταθλητή Ευρώπης και γιο, του κ. Νίκου Ηλιάδη, Ηλία Ηλιάδη, στην προσπάθεια αυτή.

Ο κ. Αντωνίου, αλλά κυρίως ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Ηλιάδης δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει αρχικά τηλεφωνική επαφή μαζί του, ώστε αν μπορεί να σταλούν κάποιοι αθλητές της ΕΟΑΚ, στο Ουζμπεκιστάν, όπου σήμερα εργάζεται ως ομοσπονδιακός προπονητής στην εθνική ομάδα τζούντο της χώρας, να προπονούνται υπό την καθοδήγησή του ή ό,τι καλύτερο μπορεί να προκύψει.

Τόσο ο πρόεδρος όσο και η τεχνική σύμβουλος της ΕΟΑΚ Ιωσήφ Σταυρακάκης και Βάσω Δημοπούλου ευχαρίστησαν τον διευθυντή και τον Ομοσπονδιακό προπονητή της ΕΟΤ, για τη συνάντηση, αλλά και τη στήριξή του, στις δράσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών και τους αθλητές και αθλήτριες της.

ΕΟΑΚ

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τζούντο