fbpx

O Δημήτρης Μιχαηλίδης στα εγκαίνια του Σταδίου ΕΑΚ Σταυρούπολης

O Δημήτρης Μιχαηλίδης στα εγκαίνια του Σταδίου ΕΑΚ Σταυρούπολης

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Δημήτρης Μιχαηλίδης, παραβρέθηκε στα εγκαίνια του ταρτάν στο Στάδιο του ΕΑΚ Σταυρούπολης που έγιναν παρουσία του αναπληρωτή υπουργού αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, ο οποίος έκοψε και την κόκκινη κορδέλα, προσφέροντας όπως είπε «έναν ακόμη αθλητικό πνεύμονα για τη νέα γενιά στη Δυτική Θεσσαλονίκη».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, Κώστας Βιολιτζής, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Ασλανίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου κ.α.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Βρούτσης, αναφερόμενος στην οπαδική βία, σημείωσε ότι «η άλλη πλευρά είναι οι αξίες του αθλητισμού, αλλά και οι ολυμπιακές αξίες», τόνισε πως ο «αθλητισμός μάς ενώνει και είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά» και μίλησε για την επικείμενη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, το καλοκαίρι, στο Παρίσι.

«Κάθε ολυμπιακή χρονιά, αλλά και κάθε χρονιά, το κάνω παντού, θα το κάνω και εδώ σήμερα και θα το λέω σε κάθε μου ομιλία για όσο ο πρωθυπουργός μού εμπιστεύεται τη θέση που σήμερα έχω, εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να ξεχνάμε ποσό υπερήφανοι θα πρέπει αισθανόμαστε για την ιστορία, τον πολιτισμό και την καταγωγή μας. Αυτό το μεγαλύτερο παγκοσμίως κοινωνικό γεγονός, με 4,5 δισεκατομμύρια κοινού που θα το παρακολουθήσουν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, γεννήθηκαν στην πατρίδα μας, την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι από την 1η Ιανουαρίου 2024 «οι στάσιμοι προϋπολογισμοί των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης αλλά και του Καυτανζογλείου χρηματοδοτήθηκαν χωρίς προηγούμενο, προκειμένου να αναδιαμορφωθούν».

Το αναδιαμορφωμένο, πλέον, ΕΑΚ Σταυρούπολης θα λειτουργεί με ελεύθερη είσοδο για μαθητές και αθλητές.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τζούντο