fbpx

Zulucast Talk S04 Ep #163 | Λέτα Γκαρέτσου: Πως η φύση μεταμόρφωσε το χαρακτήρα μου (vid)

Zulucast Talk S04 Ep #163 | Λέτα Γκαρέτσου: Πως η φύση μεταμόρφωσε το χαρακτήρα μου (vid)

Στο επεισόδιο #163 του Zulucast Talk καλεσμένη είναι μία ιδιαίτερη podcaster, ορειβάτισσα και πρώην πρωταθλήτρια Jiu Jitsu, η συμπαθέστατη Λέτα Γκαρέτσου. Ο τρόπος που μεγάλωσε στη φύση και στις δραστηριότητες, τα χρόνια στο Jiu Jitsu, οι επιλογές καριέρας που δεν άρμοζαν στο χαρακτήρα της, η αλλαγή και στάση ζωής στο σύστημα της πόλης, οι κρίσεις πανικού, η «φυγή» στη φύση και στα βουνά και πως το Experience The Natural και το Πέρα από τα όρια – podcast έσωσαν τη ζωή της. Η Λέτα Γκαρέτσου εξιστορεί την ζωή της και επιμένει ότι δεν είναι κακό να θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου.

Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

H Λέτα Γκαρέτσου είναι ορειβάτισσα και ιδρύτρια του «Experience The Natural» και podcaster του podcast «Πέρα από τα όρια με τη Λέτα Γκαρέτσου» όπου προσκαλεί ανθρώπους που τους γοητεύουν τα δύσκολα στοιχήματα, προπονούνται για να ξεπεράσουν τα ανθρώπινα όρια, φλερτάρουν με τον κίνδυνο και κατακτούν τους στόχους τους. Γεννήθηκε στην Αθήνα όμως μεγάλωσε στη φύση. Στα έξι της ξεκίνησε Jiu Jitsu και ασχολήθηκε με αυτό 16 χρόνια ενώ παράλληλα ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας, έχοντας κερδίσει πανελλήνια, Βαλκανικά μετάλλια αλλά και τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων Jiu Jitsu στη Γερμανία. Στα 17 της μπήκε η νευρική ανορεξία στη ζωή της όπου και διήρκεσε πέντε χρόνια. Το 2020 ήρθε αντιμέτωπη με τις κρίσεις πανικού και εκεί αποφάσισε οτι θέλει να ζει έξω από τα δεσμά και κοντά στη φύση. Έχει ολοκληρώσει το Camino De Santiago, το βουνό Όρτλερ στις Άλπεις και το Όρος Κένυα στην Αφρική.

YouTube video

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ζίου Ζίτσου