fbpx

Διοργάνωση 5ου τεχνικού σεμιναρίου του Β’ κύκλου του κλάδου άθλησης Koryu BUJUTSU της ΕΦΕΟΖ-Ζ

Διοργάνωση 5ου τεχνικού σεμιναρίου του Β’ κύκλου του κλάδου άθλησης Koryu BUJUTSU της ΕΦΕΟΖ-Ζ

Το διήμερο 20-21 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του GEOBUKAN DOJO στην Βάρη Αττικής, πραγματοποιήθηκε το 5ο τεχνικό σεμινάριο του Β’ Κύκλου εκπαίδευσης (εκπαιδευτικό έτος 2023-2024) του κλάδου άθλησης «Koryu BUJUTSU» της Ελληνικής Φίλαθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ju Jitsu (ΕΦΕΟΖ-Ζ).

Διδάχθηκαν αντικείμενα της προβλεπόμενης ύλης των δύο κεντρικών συστημάτων του Κλάδου Yanagi-Ryu JUJUTSU και Daitō-Ryu AIKI-JUJUTSU στο επίπεδο των δασκάλων που θα ενεργοποιήσουν τα αντίστοιχα τμήματα στις σχολές τους καθώς και στο επίπεδο των υπό εξέταση νέων Yudansha οι οποίοι θα εξεταστούν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συγχρόνως με τα παραπάνω για πρώτη φορά λειτούργησε τμήμα παιδικού Iaijutsu στο οποίο είχαν την ευκαιρία πολλά παιδιά να έρθουν σε μία πρώτη επαφή γνωριμίας με την παραδοσιακή αυτή πολεμική τέχνη και να διευρύνουν τους ορίζοντες τους στην εκπαίδευση.

Παράλληλα με το παιδικό Iai-jutsu οι συμμετέχοντες του τμήματος ενηλίκων που έχουν ήδη εγγραφεί στην συγκεκριμένη διδακτέα ύλη από τα προηγούμενα σεμινάρια, συνέχισαν την εκπαίδευση τους σε αντικείμενα Enshin-Ryu iai-suemonogiri kempo το οποίο και αποτελεί παράλληλο πυλώνα στα παραδοσιακά συστήματα του Κλάδου.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ζίου Ζίτσου