fbpx

Παναθηναϊκός: Πρέσβειρα των “πρασίνων” στη Βουλγαρία η Σαπαρέφσκα

Φίφη Σαπαρέφσκα

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με την Φίφη Σαπαρέφσκα, η οποία θα τον εκπροσωπήσει ως πρέσβειρα στη Βουλγαρία.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη Φίφη Σαπαρέφσκα ως πρέσβειρα του Συλλόγου στη Βουλγαρία.

Ο Σύλλογος έχει ξεκινήσει επαφές με αθλητές-τριες που έχουν δοξάσει το «τριφύλλι» και θα το εκπροσωπούν στις χώρες από τις οποίες προέρχονται με σκοπό να υψωθεί ακόμα ψηλότερα σε όλο τον κόσμο η σημαία του Συλλόγου.

Η Σαπαρέφσκα γεννήθηκε στις 4/5/ 1970 στη Σόφια και το 1992 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΖΑΟΝ και δύο χρόνια αργότερα πήγε στην ομάδα του Αγίου Σώστη.

Το 1998 ήρθε για πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό που έμεινε μέχρι το 2003 και έπειτα πήγε στα Βριλήσσια και αργότερα στο Μαρκόπουλο. Το 2007 ήρθε η ώρα για την επιστροφή στη μεγάλη της αγάπη τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2010.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν υποψήφια στις εκλογές στο παρελθόν με το Παναθηναϊκό κίνημα δείχνοντας πολλαπλά την αγάπη της για τον Σύλλογο».

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com ανέφερε: «Μεγάλη μου τιμή και ευθύνη που θα είμαι πρέσβης του Παναθηναϊκου στη Βουλγαρία. Ευχαριστώ όλους που με σκέφτηκαν και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για έναν Σύλλογο που έχω λατρέψει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Αθλητισμός Γενικά