fbpx

Ο Πανιώνιος εγκαινίασε τη νέα χρονιά με μία λαμπερή εκδήλωση (pics)

Η κοπή πίτας του Πανιωνίου

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης γιόρτασε την έναρξη της νέας χρονιάς με μία μοναδική εκδήλωση στο θέατρο του Λεοντείου Λυκείου, βασισμένη στην πλούσια ιστορία και τον πολιτιστικό του πλούτο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου και σηματοδότησε μια νέα εποχή για τον Σύλλογο, με τις προσπάθειες και τη σκληρή δουλειά των τελευταίων ετών να έχουν αρχίσει ήδη να αποδίδουν καρπούς. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πάνω από 1.000 άτομα, μεταξύ των οποίων ο νέος δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης, οι αντιδήμαρχοι και οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, η υφυπουργός μετανάστευσης και ασύλου Σοφία Βούλτεψη, ο βουλευτής Παύλος Χρηστίδης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρος Κούβελος, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, η πρόεδρος της ΕΟΑΜ-ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλη, ο βουλευτής Τάσος Γαϊτάνης, η βουλευτής Άννα Καραμανλή, ο Πρόεδρος ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ Μιχάλης Σακελλαρίδης κ.α.

Η βραδιά ήταν γεμάτη συγκίνηση και ευφορία, με τον Πανιώνιο να τιμά τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους αθλητές του, καθώς και τα αθλητικά τμήματα που έχουν συμβάλει στην εξαιρετική πορεία του συλλόγου. Bραβεύθηκαν 50 αθλητές και 7 ομάδες για πανελλήνιες και πανευρωπαϊκες διακρίσεις σε 14 αθλήματα. Αθλητές της χρονιάς αναδείχθηκαν από το κοινό ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Βεργίνης και η δρομέας Ισαβέλλα Κοτσαχείλη. Επίσης, δόθηκαν αλλά 23 βραβεία σε πρόσωπα και υποστηρικτές του Συλλόγου.

Εκτός από τις βραβεύσεις, η εκδήλωση περιελάμβανε ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα με άρωμα Σμύρνης, με την επιμέλεια της σκηνοθέτιδος Αζίμα, τον ηθοποιό Δημήτρη Χαβρέ στην παρουσίαση, τον Tenorman στο πιάνο, την Ελισάβετ Χαβρέ στο τραγούδι και τη Μελιτίνα Ασημάκη στο κανονάκι, αναδεικνύοντας τις πολιτιστικές ρίζες και την κληρονομιά του συλλόγου. 

Ο Πανιώνιος παραμένει αφοσιωμένος στις αρχές και στις αξίες που πρεσβεύει, στην προαγωγή του αθλητισμού και του πολιτισμού, την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνεισφορά, επιδιώκοντας να είναι ένας φάρος έμπνευσης και οδηγός για τη νέα γενιά αθλητών και φιλάθλων. Με την υποστήριξη της κοινότητας και των μελών του, ο Σύλλογος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος και να συνεχίσει την πορεία του προς την επιτυχία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αθλητισμός Γενικά