fbpx

Βόλος: Προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου

Αχιλλέας Μπέος

Στο… μικροσκόπιο της δικαιοσύνης μπήκε και πάλι ο Αχιλλέας Μπέος. Η Εισαγγελία Βόλου διέταξε αυτεπάγγελτα προκαταρκτική εξέταση κατά του Δημάρχου της πόλης και προέδρου της τοπικής ομάδας, για το αδίκημα της διέγερσης διάπραξης εγκλημάτων.

Ο Μπέος σε συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε δημοσιογράφους, που καταγράφουν τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο Βόλος από τις λάσπες, τη σκόνη και την έλλειψη νερού, «άπλυτους και βρωμιάρηδες που κάνουν μπάνιο μια φορά τον μήνα, αλλά νοιάζονται για το εάν η πόλη δεν έχει νερό το βράδυ». Και δεν είναι μόνο αυτό. Κάλεσε σε λιντσάρισμα εναντίον τους με αυγά, γιαούρτια και φτυσίματα. Σύμφωνα με το gegonota.news, εξαπέλυσε χυδαία επίθεση κατά των δημοσιογράφων Κατερίνας Τασσοπούλου και Δημήτρη Καρεκλίδη, για τους οποίους είπε ότι «δυσφημούν τον τόπο, που επανήλθε στην κανονικότητα».

«Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι. Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε και για να μην χαλάτε το σάλιο σας να τους ρίχνετε αυγά και γιαούρτια. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα 2 νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το», ανέφερε ο Μπέος και ισχυρίστηκε πως «για μένα κανονικότητα είναι όταν κλείνει το νερό στις 11 το βράδυ. Σε άλλες χώρες που υπάρχει ξηρασία ή πρόβλημα υδροδότησης, κάνουν μείωση νερού. Όταν έχεις ροή 18 ώρες, δεν υπάρχει πρόβλημα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Επικαιρότητα