fbpx

Μητσοτάκης: «Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε για την αντιμετώπιση της βίας και τον αθλητισμό»

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον χαιρετισμό του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητισμού, στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ανέφερε ότι «έχουμε πολλά να κάνουμε».

Έχουμε κάνει πολλά, έχουμε πολλά περισσότερα ακόμα να κάνουμε, είτε για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, για τα προπονητήριά μας, για τον σχολικό αθλητισμό, για την αντιμετώπιση της βίας, για το πώς θα ενθαρρύνουμε τα νέα παιδιά να αθλούνται περισσότερο».

Όπως επεσήμανε ο Κ. Μητσοτάκης, «το 2004 ήταν η χρονιά που σήκωσε την Ελλάδα ψηλά: με την άρτια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων, μία οργάνωση στην οποία πολλοί είχαν προεξοφλήσει, όπως υπενθύμισε και η παρούσα στην εκδήλωση Γιάννα Αγγελοπούλου – ότι η χώρα μας δεν θα μπορούσε τελικά να πετύχει «και βέβαια με τον μοναδικό θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος, η οποία μας προσέφερε -είτε είμαστε αθλητές Έλληνες, είτε είμαστε απλοί φίλαθλοι- χαρές μοναδικές και στιγμές πραγματικά αξέχαστες».

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του Πρωθυπουργού: «Χαιρετισμός του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητισμού, στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Σεβασμιότατε, κύριοι συνάδελφοι στην κυβέρνηση και στη Βουλή, κ. Περιφερειάρχα, κ. Διοικητά, κυρία Αγγελοπούλου, αγαπητοί Oλυμπιονίκες, αγαπητοί αθλητές,

Καλημέρα, καλή χρονιά, καλώς ορίσατε στο σπίτι σας, στο Υπουργείο Αθλητισμού. Καλή δύναμη ενόψει της Ολυμπιακής χρονιάς, η οποία ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, και πολλά συγχαρητήρια στον Υπουργό Αθλητισμού για την πρωτοβουλία του να φέρει κοντά μας όλη την οικογένεια του αθλητισμού, για να τιμήσουμε τα 20 χρόνια από μία χρονιά που πιστεύω ότι είναι χαραγμένη στο συλλογικό αλλά και στο ατομικό μας υποσυνείδητο και στη μνήμη μας.

Το 2004 ήταν η χρονιά που σήκωσε την Ελλάδα ψηλά: με την άρτια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων, μία οργάνωση στην οποία πολλοί είχαν προεξοφλήσει, κα Αγγελοπούλου -όπως μας υπενθυμίσατε- ότι η χώρα μας δεν θα μπορούσε τελικά να πετύχει και βέβαια με τον μοναδικό θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος, η οποία μας προσέφερε -είτε είμαστε αθλητές Έλληνες, είτε είμαστε απλοί φίλαθλοι- χαρές μοναδικές και στιγμές πραγματικά αξέχαστες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Επικαιρότητα