fbpx

Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς | Η Jacqueline Samuels δημιούργησε έναν πολυτελή χώρο που προσφέρει υπηρεσίες αγκαλιάς

Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς | Η Jacqueline Samuels δημιούργησε έναν πολυτελή χώρο που προσφέρει υπηρεσίες αγκαλιάς

Η 21η Ιανουαρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς. Η έμπνευσή της οφείλεται στον φοιτητή Kevin Zaborney, ο οποίος το 1986 έψαχνε ακόμη μία αφορμή για να αγκαλιάζουμε αυτούς αγαπάμε. Τα πλεονεκτήματα μιας αγκαλιάς είναι πολλά και έχουν επιβεβαιωθεί και επιστημονικά. Η ψυχοθεραπεύτρια Virginia Satir το είχε συνοψίσει στην εξής φράση: “Χρειαζόμαστε τέσσερις αγκαλιές τη μέρα για να επιβιώσουμε, οκτώ αγκαλιές την ημέρα για να συντηρηθούμε και δώδεκα αγκαλιές την ημέρα για να αναπτυχθούμε

Συνεδρίες αγκαλιάς για 60 δολάρια την ώρα

Η Jacqueline Samuels αποφάσισε να εξελίξει την ανάγκη της αγκαλιάς σε επιχείρηση. Το 2012, μετά από ένα ταξίδι της στην Ιαπωνία, έβαλε αγγελία στην εφημερίδα προσφέροντας συνεδρίες αγκαλιάς για 60 δολάρια την ώρα.Play Video

Η απήχηση που είχε η ιδέα της και η πεποίθησή της για τη θεραπευτική δύναμη του αγγίγματος την οδήγησαν στο να δημιουργήσει το The Snuggeryέναν πολυτελή χώρο στη Νέα Υόρκη που προσφέρει υπηρεσίες αγκαλιάς

Είναι ένας χώρος όπου μπορείς να αφήσεις πίσω σου την τρέλα της καθημερινότητας και να επικεντρωθείς, όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα του, στην τονωτική απόλαυση του αγγίγματος. “Ο στόχος της είναι να κάνει τον κόσμο πιο τρυφερό, μια αγκαλιά τη φορά” αναφέρει χαρακτηριστικά για την Jacqueline Samuels.

Οι αυστηροί κανόνες του The Snuggery

Το The Snuggery υπόσχεται απόλυτη εχεμύθεια για τους επισκέπτες του ενώ έχει πολύ αυστηρούς κανόνες όσον αφορά την υγιεινή. Τα σεξουαλικά αγγίγματα που απαγορεύονται καθώς επίσης η γύμνια.

Οι συνεδρίες, που διαρκούν περίπου 90 λεπτά, γίνονται συνήθως με πιτζάμες ή με ρούχα που κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν χαλαροί.

Η Samuels είχε πει σε συνέντευξή της στο βρετανικό Metro ότι διαβάζοντας το βιβλίο Cuddle Sutra έχει ξεσηκώσει τουλάχιστον 100 τρόπους για να προσφέρει αγκαλιές. 

Η ιδέα της Jacqueline Samuels εξαπλώθηκε 

Το παράδειγμα της Samuels ακολούθησαν μέσα στα χρόνια κι άλλοι δημιουργώντας αντίστοιχες υπηρεσίες. Μέχρι το 2015 υπήρχαν επαγγελματίες που προσέφεραν υπηρεσίες αγκαλιάς σε τουλάχιστον 16 πολιτείες των ΗΠΑ αλλά και σε άλλες χώρες. 

Πηγή: madamefigaro.gr

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Επικαιρότητα